До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніший трикотаж у весняних колекціях українських брендів

У період нестабільної погоди міжсезоння патичком-рятівничком стають трикотажні речі: м’які штани, довгі спідниці прямого крою, базові топи, боді й водолазки, об’ємні кардигани та елегантні сукні в рубчик. Саме затишний і неспекотний трикотаж хочеться вдягати на щодень у травні, адже він має щонайменше одну велику перевагу — не обмежує рухів і водночас зберігає жіночність та елегантність образу. Vogue.ua зазирнув до колекцій українських дизайнерів і зібрав наймодніші трикотажні речі цієї весни.

Siyai
JUL

Нині важко уявити повсякденний весняний гардероб без затишного та приємного до тіла трикотажу. Об’ємні кардигани є альтернативою джинсовим курткам, в’язані штани, що не обмежують рухів, легко поєднуються з жакетами, а футболки поло замінюють бавовняні сорочки. У колекції українського трикотажного бренду JUL ви знайдете базове блакитне поло з довгими рукавами й кількома ґудзиками спереду, що гарно пасуватиме до брючних костюмів, сарафана чи картатої спідниці. До того ж він виготовлений в одному з наймодніших відтінків цього сезону — блакитному.

Реклама
Bevza

Нова колекція Bevza весна-літо 2022 року натхнена морською тематикою. Саме тому до лінійки ввійшли трикотажні топи з матроськими комірами, які до того ж нині особливо актуальні завдяки своїй екологічності (вони виготовлені з перероблених пластикових пляшок) та патріотичному жовтому кольору. Сам бренд пропонує носити цей топ із класичними штанами й сандалями. Марка поновила роботу інтернет-магазину, де можна замовити архівні моделі й деякі одиниці з колекцій весна-літо 2022 та осінь-зима 2021/2022. Купуючи одяг Bevza, ви підтримуєте не тільки українську економіку, а й армію, бо бренд перераховує 10% від продажу на підтримку ЗСУ.

Siyai

Український трикотажний бренд Siyai з перших днів війни підтримує Україну. Марка випустила патріотичну капсулу, до якої ввійшли синьо-жовтий гольф, затишні топи із зображенням голубки та серця, светр з надписом про російський корабель та в’язаний костюм у відтінках українського прапора. Всі ці речі легко буде адаптувати до повсякденного гардероба, наприклад, комбінуючи із синіми джинсами, широкими штанами та зі спідницями з розрізом біля стегна. Окрім патріотичної капсули Siyai, у колекції марки можна знайти барвисте боді з вирізами на талії, костюми в пастельній колірній гамі та поло з ажурного трикотажу. Важливо, що бренд перераховує 25% прибутку з кожного замовлення на підтримку ЗСУ.

T.Mosca

Мало які образи можуть конкурувати з красою білих суконь, що асоціюються з елегантністю, чистотою та розкішшю. Пропонуємо брати на замітку білу трикотажну сукню з вирізами на талії T. Mosca, як головний модний тренд сезону весна-літо 2022. Така сукня згодиться не лише як вбрання на день народження чи шлюбну церемонію, а й для того, щоб відзначити день нашої перемоги у війні з росією.

Rito

Трикотажній імперії Rito вже понад 30 років. За цей період бренд навчився створювати в’язані сукні з найприємнішого до тіла трикотажу, брючні костюми, в яких хочеться провести весь день, та ажурні водолазки й джемпери найніжнішого в’язання. Нова колекція бренду весна-літо 2022 року вирізняється мінімальними силуетами, морськими принтами та відтінками. Пропонуємо вибирати білосніжний топ-жилет з круглим викотом та великим абстрактним мотивом прибережного пейзажу або синій костюм-трійку з літньої пряжі.

Ace

Попри війну, український бренд Асе продовжує свою роботу й перераховує 20% з кожного продажу на допомогу Україні. У колекції марки можна знайти трикотажні костюми вихідного дня, фірмові топи в рубчик з V-подібним викотом, складноскроєні лонгсліви, спортивні топи та легінси. Речі з колекції Ace — універсальна капсула на щодень, яку можна міксувати як зі спортивним гардеробом, так і римувати з діловим стилем або вечірніми образами після війни.

RDNT

Боді — базовий елемент гардероба, який має бути в гардеробі кожної модниці. Новий український sustainable-бренд RDNT дизайнера Андре Тана пропонує вибирати оригінальні боді з першого весняного дропу In the water — кожен з них прикрашений маленькими малюнками, написами та барвистими розпливами. Найуніверсальнішим, на наш погляд, буде бежеве боді, що імітує тату на тілі. Ви можете комбінувати його з улюбленими джинсами, маскулінними жакетами або шкіряними спідницями. Гроші від продажу одягу йдуть на підтримку ЗСУ.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.