До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші зимові черевики цього сезону

Chloe

Щоб протистояти непередбачуваній зимовій погоді – від раптових морозів до сльоти, потрібно мати напоготові пару теплих і практичних черевиків. Цього сезону осінь-зима 2022/2023 бренди представили всілякі варіанти зимового взуття, серед яких черевики-хайкери, варіанти з хутром назовні, взуття на платформі, "дуті" моделі та черевики в стилі йєті. Ми заглянули в колекції до брендів і зібрали наймодніші зимові черевики, які стануть вам у нагоді цього сезону.

Chloe
Chloe

Реклама

Цього сезону дизайнери подбали про ваш комфорт у зимовий період. Так, на модних подіумах з'явилися нові версії черевиків-хайкерів, які раніше призначалися для альпінізму та гірського туризму. Тепер це функціональне взуття з нековзаючою рельєфною підошвою можна носити в місті, поєднуючи з джинсами та дублянками, трикотажними сукнями та шубами зі штучного хутра, спортивними костюмами та пуховиками, шкіряними брюками та об'ємними пальтами. У колекції Chloe ви знайдете сучасні hiking boots, які марка пропонує доповнювати в'язаними шкарпетками.

Palm Angels
Palm Angels

Balmain
Balmain

Чорні черевики на шнурівці із устілкою з овчини – ідеальна модель для повсякденного дрес-коду. Ви можете носити їх як з діловими костюмами на роботу, так і з більш розслабленим одягом у вихідний день. Знайти відповідний варіант можна у колекції Ferragamo. Цього сезону одним із головних взуттєвих трендів стали "дуті" черевики, як альтернатива класичним уггам. Так, Dsquared2 показали черевики на зав'язках у всіляких відтінках – від глибокого синього до оливкового, а Roksanda зробили ставку на "дуті" чоботи в життєрадісному помаранчевому кольорі. Ну і, нарешті, хутряне взуття в стилі йєті ви знайдете в колекціях Palm Angels та Fashion East.

Dsquared2
Dsquared2

Ferragamo
Ferragamo

Roksanda
Roksanda

Vogue.ua зібрав наймодніші зимові черевики, в яких ви точно не замезнете – від улюблених черевиків Sorel Кеті Голмс до хутряного взуття з овчини Loewe.

BOGNER
BOGNER

LORO PIANA
LORO PIANA

CHLOÉ
CHLOÉ

LOEWE
LOEWE

JIMMY CHOO
JIMMY CHOO

GANNI
GANNI

ISABEL MARANT
ISABEL MARANT

SOREL
SOREL

DOLCE&GABBANA
DOLCE&GABBANA

INUIKII
INUIKII

BRUNELLO CUCINELLI
BRUNELLO CUCINELLI

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.