До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші грубі черевики сезону осінь-зима 2022/2023

Зручність, практичність та комфорт з 2020 року вийшли на перший план у виборі одягу та взуття. Спочатку ковід зіграв свою роль у цьому питанні, а тепер війна диктує свої правила та вчить нас правильно розподіляти кошти. Так, наприклад, універсальна пара грубих чорних черевиків, які вже стали класикою осіннього дрес-коду, прослужить вам не один сезон і класно доповнюватиме ваш гардероб незалежно від стилю. Цієї осені вибирайте масивні моделі на шнурівці, черевики-челсі з тракторною підошвою і варіанти в армійському стилі.

Celine

Позаяк байкерський стиль знову на піку популярності, не дивно, що грубі черевики можна зустріти практично в кожній колекції брендів. Масивний дизайн, тракторна підошва, деталі на шнурівці, металева фурнітура, контрастний рядок та помітні ремінці – ось головні складові модних черевиків, що відсилають до армійського стилю. У колекції Celine представлені черевики-челсі з двома ремінцями, у Christian Dior – шкіряні пари на шнурівці, а у Tod's – черевики до середини гомілки, які бренд пропонує носити з високими шкарпетками.

Реклама
Christian Dior
Ferragamo
Tod's

Грубі черевики давно стали елементом капсульного гардеробу streetstyle-активісток та знаменитостей. Так, модниці поєднують черевики на масивній підошві з романтичними сукнями та куртками-косухами, комбінують армійські черевики зі шкіряними ансамблями, міксують делікатний трикотаж та грубі пари на шнурівці, а також носять їх із діловими брючними костюмами. Цієї осені придивіться до черевиків Chloe, Ferragamo та Marrisa Wilson.

Marrisa Wilson
Chloe
Tommy Hilfiger
Elie Saab

Vogue.ua зібрав наймодніші грубі черевики, які підійдуть під усе.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.