До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші тренчі в коллекціях осінь-зима 2022/2023

Незабаром настане період міжсезоння, а отже час починати придивлятися до універсальних і практичних плащів з габардину, які просто створені для негоди. У новому сезоні дизайнери, крім класичних бежевих і карамельних тренчкотів, пропонують вибирати нові дизайни: плащі з асиметричним подолом або без рукавів, шкіряні тренчі, гіпероб’ємні моделі, варіанти з кількох відтінків габардину або різних тканин. Vogue.ua зазирнув у колекції до брендів осінь-зима 2022/2023 та зібрав наймодніші тренчі.

Christian Dior
Об’ємні

Тренч – базовий верхній одяг для осіннього періоду. Він чудово впорається з поривами вітру та захистить від несподіваного дощу. Цієї осені пропонуємо робити ставку на об’ємні плащі, за допомогою яких легко грати в багатошаровість. У колекції Rejina Pyo ви побачите бежевий варіант вільного крою, у Sacai знайдете об’ємний тренчкот А-силуету, а в Khaite – незвичайний варіант із замші.

Реклама
Sacai
Rejina Pyo
Khaite
Комбіновані

Мікс різних відтінків і фактур – один з улюблених стилістичних прийомів дизайнерів. Цього сезону бренди вирішили поекспериментувати з верхнім одягом і показали комбіновані тренчкоти у власних колекціях. Так, 3.1 Philipp Lim використовували контрастні відтінки габардину, Lemaire поєднали білу і чорну шкіру, а Burberry, крім своїх класичних фірмових бежевих плащів з картатою підкладкою, запропонували сучасний варіант, що поєднує кілька видів тканин.

Burberry
3.1 Philipp Lim
Lemaire
Шкіра

Шкіряні речі й далі посідають головні рядки в списках модних трендів цього сезону. Так, крім шкіряних курток, бомберів, брючних та спідничних костюмів, дизайнери пропонують вибирати шкіряні тренчі. Через щільність матеріалу, такий верхній одяг вам навряд чи стане в пригоді на початку осені, але в жовтні або листопаді настане його зірковий час. І ось тоді ви сміливо вдягнете коричневий плащ The Row, тренчкот у відтінку солоної карамелі Gabriela Hearst або варіант Prada яскраво-рожевого кольору в стилі адвокатки Ель Вудс у фільмі "Білявка в законі".

The Row
Gabriela Hearst
Prada
Деконструкція

Класичним тренчем нині нікого не здивуєш, а ось незвичайною моделлю зі сміливим вирізом або асиметричним кроєм цілком можна. Так, тренчі з деконструкцією гарні не тільки своїм небанальним дизайном, який жадібно привертає увагу оточення, а й можливістю не думати над аксесуарами, адже головна увага однаково дістанеться верхньому одягу. Цього сезону осінь-зима 2022/2023 Acne Studios запропонували тренч без рукавів або тренч-жилетку – подібний варіант плаща стане вам у пригоді на початку осені. Тим часом Alexander McQueen освідчилися в коханні асиметричному крою, що поєднує відразу кілька відтінків габардину, а Coperni зробили ставку на провокаційний тренчкот з відкритими боками, який дозволять собі найсміливіші модниці.

Acne Studios
Coperni
Alexander McQueen

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.