До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші тренчі у колекціях весна-літо 2023

У період міжсезоння, коли не знаєш, чого чекати від погоди, універсальний тренч — найкраще рішення. Цей утилітарний і практичний плащ із габардину не тільки захистить у негоду, а й стане модним елементом весняного образу. У нових колекціях дизайнери пропонують вибирати, крім класичних варіацій бежевого тренчкота, і свіжі інтерпретації: з лакованої чи матової шкіри, з перфорацією або довжини максі. Vogue.ua зібрав наймодніші тренчі прийдешньої весни, які вам не захочеться знімати.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Реклама

Нині тренчкот є базовим верхнім одягом, який дуже просто вписати в повсякденний гардероб. Він однаково вдало римується з денімом та джемперами, з брючними костюмами, трикотажними сукнями, шкіряними спідницями і сорочками вільного крою. Цей універсальний плащ ви можете комбінувати з грубими чоботами, кросівками, туфлями-човниками та лоферами. Пропонуємо цього сезону придивитися до білого тренча Bottega Veneta, пісочного варіанту зі збільшеним коміром Christian Dior або до тренча з перфорацією Chloe.

Christian Dior
Christian Dior

Rokh
Rokh

Burberry
Burberry

Шкіряні тренчі не втрачають своєї актуальності цієї весни. Наомі Кемпбелл демонструвала на показі Tod's пудровий шкіряний варіант класичного крою, Saint Laurent запропонували тренчі до підлоги, Sacai показали лакований тренч у фіолетовому кольорі, а Rokh зробили ставку на блакитний шкіряний максітренч.

Tod's
Tod's

Saint Laurent
Saint Laurent

Sacai
Sacai

Chloe
Chloe

Vogue.ua зібрав наймодніші тренчі цього сезону, які вам знадобляться вже зовсім скоро.

<b>Jil Sander</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.