До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші тренчі сезону осінь-зима 2023/2024

Міжсезоння — найкраща пора року, щоб одягнути універсальний тренч. Не такий теплий, як вовняне пальто, і не занадто легкий, як вітрівка, цей утилітарний і практичний плащ із габардину не тільки захистить у негоду, а й прикрасить ваш стиль. Тренчкот пройшов довгий шлях від моменту своєї появи на світ до найбажанішого елемента гардероба. Спочатку він був розроблений для офіцерів в період Першої світової війни, потім популяризований брендом Burberry, який, до слова, може похвалитися найвідомішим дизайном, а потім зʼявився на відомих актрисах у голлівудських фільмах, зокрема на Одрі Гепберн у фільмі "Сніданок у Тіффані" та Гамфрі Богарт у фільмі "Касабланка". Цей верхній одяг однозначно заслужив на першочергову позицію в гардеробі. Давайте дивитися, які моделі пропонують бренди в новому сезоні.

Gucci
Gucci

Реклама

Вже через кілька тижнів офіційно настане час коли можна буде відкласти жакети та джинсові куртки й замінити їх на трендові тренчі. У новому сезоні бренди пропонують робити ставку не тільки на базовий нюдовий тренч обʼємного крою, який ви можете знайти у Gucci та Balenciaga, а й вибирати більш неординарні версії. Так, у Bottega Veneta ви зустрінете як плащ з тисненням під крокодила, у Sacai — двокольорову модель нестандартного дизайну, а у Fendi — бежевий тренч, який був прикрашений блискітками в тон з вивороту.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

The Row
The Row

Christian Dior
Christian Dior

Якщо ви втомилися від бежевих тренчкотів, але водночас хочете придбати класичну модель, яка буде вашим найкращим супутником упродовж осені, то пропонуємо робити ставку на чорний, хакі або сірий відтінки. Так, у колекції ChristianDior ви знайдете чорний тренч класичного дизайну, у TheRow — світло-сіру версію в стилі "тиха розкіш", а у Rokhмаксіплащ з контрастними ґудзиками.

Rokh
Rokh

Fendi
Fendi

Ports 1961
Ports 1961

Balenciaga
Balenciaga

Sacai
Sacai

Acne Studios
Acne Studios

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших тренчів цього сезону, які вам стануть у нагоді в період міжсезоння.

<b>BALMAIN</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.