До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші топи кроше у колекціях весна-літо 2023

Незабаром настане справжнє тепло, тож пропонуємо розглянути великий тренд 2023 року — плетіння гачком. Техніка кроше, що нагадує старомодне бабусине в'язання, цього сезону отримала сучасне прочитання. Замість щільних і масивних петель ми бачимо на подіумах делікатне мереживо, більше схоже павутиння. Крім сітчастих спідниць та суконь, в'язаних гачком, левову частку уваги в колекціях брендів притягували топи кроше — від укорочених версій до джемперів з довгими рукавами.

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Реклама

Техніка кроше, натхнена 1960-ми та 1970-ми роками, практично кожен теплий сезон з'являється в колекціях дизайнерів, і ця весна не стала винятком. Один із найбільш жіночних і тактильних трендів знайшов своє відображення у колекції Gabriela Hearst у вигляді плетеного джемпера, який поєднувався з трикотажними штанами. Тим часом Proenza Schouler показали топ кроше в парі зі спідницею bubble (тренд, про який ми розповідали раніше), а Ulla Johnson зробили ставку на яскраве плетіння, яке обов'язково подарує вам весняний настрій.

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Puppets and Puppets
Puppets and Puppets

Gabriela Hearst
Gabriela Hearst

Топи, сплетені гачком, підходять не тільки для модних образів на музичний фестиваль Coachella або для відпустки біля моря, але й для міського життя, якщо одягати їх поверх інших речей або, навпаки, накидати щось на плечі. Подивіться, як у колекції Isabel Marant делікатний боді потоваришував із шортами карго та жилеткою, а у Alberta Ferretti плетена майка поєдналась із замшевим брючним костюмом.

Isabel Marant
Isabel Marant

Ulla Johnson
Ulla Johnson

Maryam Nassir Zadeh
Maryam Nassir Zadeh

Vogue.ua зібрав наймодніші топи кроше цього сезону, які прикрасять ваш весняний гардероб.

<b>BLUMARINE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.