До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші пуховики в колекціях українських брендів

Сезон пуховиків офіційно можна вважати відкритим. Яскраві й нейтральні, об’ємні або з акцентом на талії, гладкі або стьобані: цієї зими дизайнери постаралися й показали широкий вибір теплих пухових курток, в яких не страшні навіть найсильніші морози. Пропонуємо придивитися до колекцій українських брендів, в яких ви знайдете найтрендовіші моделі — від популярних курток Ienki Ienki до практичних пуховиків-трансформерів Nebesite.

Бренди зробили ставку на комфорт і затишок та запропонували теплі пуховики з високими комірами й капюшонами. Так, MoonGoose винайшли теплий і невагомий пуховик у пастельному м’ятному відтінку, Ienki Ienki показали нову кольорову варіацію своїх культових пухових курток, які обожнюють світові зірки, а The Coat by Katya Silchenko представили зимові куртки в стилі британської королівської родини — покійна Єлизавета II точно оцінила б гідно новий дизайн. Українські бренди також не забувають дбати про довкілля. Так, у колекції Nebesite є пуховики, верхня тканина яких виготовлена з переробленого пластику, а Blow Fashion та MY x MY пропонують куртки з біопуху, екологічного матеріалу, здатного впоратися з найсильнішим похолоданням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.