До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити пальта зі спортивним одягом

Пальто — найуніверсальніший верхній одяг в осінньо-зимовому гардеробі. Цього сезону в тренді всілякі силуети й різні матеріали — від ультраоб’ємних вовняних пальт і шкіряних маскулінних моделей, нібито знятих з чоловічого плеча, до силуетних кашемірових варіантів та стьобаних пальт. Носити цей верхній одяг ви можете не тільки з діловими брючними костюмами, трикотажними сукнями, джинсами та светрами, а й зі спортивним речами: худі, світшотами та джогерами.

Реклама

Баланс між діловим і спортивним гардеробом — найкращий спосіб скласти універсальну зимову капсулу на всі випадки життя. Так, поєднання теплого пальта й затишного худі — модний прийом, який обожнюють модниці в усьому світу. Гейлі Бібер, Кім Кардаш’ян, Белла Гадід, Ріанна та Дуа Ліпа часто вибирають для своїх повсякденних виходів саме це рішення. Пропонуємо й вам відкинути всі упередження щодо спортивного одягу та легко носити ваші улюблені толстовки й штани на гумці з класичним верхнім одягом. Ми зібрали для вас найкращі streetstyle-образи для натхнення.

<b>Як  носити пальта зі спортивним одягом</b>
Як носити пальта зі спортивним одягом

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.