До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити лофери цієї весни

Настала весна, а разом із нею бажання носити полегшене взуття. На зміну грубим черевикам прийшли комфортні та елегантні лофери. Цього сезону модниці обирають сучасне прочитання цього класичного взуття – лофери на масивній підошві, пари із золотими ланцюжками, варіанти з логотипами брендів та моделі на товстих підборах. Ми зібрали 5 способів стилізації лоферів цієї весни – від практичних поєднань з денімом до ефектних образів зі шкіряним одягом.

Реклама

З мініспідницею і шкарпетками

Естетика стилю преппі не збирається залишати гардероби streestyle-інфлюенсерів цієї весни. Дівчата охоче міксують короткі спідниці з лоферами, обов'язково додаючи білі шкарпетки, а часом навіть теплі гольфи. Спробуйте цей стилістичний прийом у своєму гардеробі, ми впевнені, що вам точно сподобається.

З денімом

Зрозумілі і практичні міські образи – один із головних трендів майбутньої осені. Приклади стилізації ми бачили в колекціях Gucci та Bottega Veneta, які поєднували денім та лофери з базовими топами чи сорочками. Тим часом, впровадити цю тенденцію у свій гардероб може кожна модниця, достатньо мати в гардеробі пару синіх джинсів та масивні лофери. У такому образі можна піти і на ділову зустріч, і на побачення, і просто зайнятися повсякденними справами в місті.

Зі штанами і коротким жакетом

Наша улюблена весняна формула – розслаблені штани, укорочений жакет та лофери на рифленій підошві. Доповнити такий образ можна білою футболкою, трикотажним топом, тільником або укороченою сорочкою. В руки можна взяти сумку-шоппер, елегантну модель через плече або об'ємний клатч. Подивіться, як носять цей тренд на вулицях модних столиць для натхнення.

З пальто

Якщо ви думаєте, що ще рано носити лофери, поки погода не дозволяє знімати пальто, ви глибоко помиляєтеся. Сучасні лофери на масивній підошві або підборах складуть ідеальну пару вашому улюбленим пальтам. Додайте капронові чорні колготки, якщо збираєтеся одягнути спідницю або коротку сукню, або щоб закрити ноги в холодну температуру, вибирайте джинси або штани.

Зі шкірою

Для більш зухвалого образу радимо міксувати лофери зі шкіряними ансамблями. Це можуть бути шорти та жакет із накладними кармами, як у Олівії Палермо, спідничний шкіряний костюм у "а-ля Трініті" або яскрава шкіра, як любить носити модний блогер Ксенія Адонтс. Вибирайте варіант собі до смаку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.