До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші легінси в колекціях весна-літо 2023

Незважаючи на те, що вільні та розслаблені фасони займають головні позиції в колекціях весна-літо 2023, проте ніщо не може зрівнятися за зручністю та комфортом із еластичними легінсами. Ви можете носити їх зі спортивним бралетом по дорозі на ранкове тренування, поєднувати з білою футболкою та блейзером на зустріч із подругами, а також комбінувати зі шкіряними куртками та об'ємними бомберами у прохолодну погоду. Зараз легінси – один з основних елементів сучасного та функціонального гардеробу, отже, ми пропонуємо розглянути найкращі весняні моделі.

Ferragamo
Ferragamo

Реклама

Чорні легінси – безперечно універсальна річ, адже з ними можна скласти десятки стильних образів. Крім того, вони мають ще одну головну перевагу – візуально коригують фігуру на відміну від світлих варіантів. Знайти модні чорні лосини можна в колекції Stella McCartney та Dion Lee. Такий простий елемент гардеробу, як легінси, може виглядати небанально, якщо його вміти правильно стилізувати. Наприклад, подивіться як це роблять Ferragamo – бренд обіграв м'які бежеві легінси в монохромному образі із замші. Тим часом, David Koma поєднували легінси спортивного крою з міні-спідницею і байкерською курткою, а Burberry додали мереживні лосини до елегантної сукні-жакету.

Stella McCartney
Stella McCartney

Dion Lee
Dion Lee

Gucci
Gucci

David Koma
David Koma

Кольорові легінси – модний прийом, який допоможе освіжити ваш весняний гардероб. Подивіться на колекцію Рафа Сімона для свого однойменного бренду, де різнокольорові лосини стали ключовим елементом образів. З легкої руки дизайнера рожеві легінси потоваришували з довгими жакетами та прозорими топами, а варіанти у гороховий принт поєднувалися з жовтими водолазками та коротким комбінезонами.

Burberry
Burberry

Khaite
Khaite

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Raf Simons
Raf Simons

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Vogue.ua зібрав наймодніші легінси цього сезону.

<b>Joseph</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.