До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі теплі сукні-светри цієї зими

Комфортні й затишні сукні-светри — справжня знахідка для зимового сезону. Теплі бавовняні, кашемірові та вовняні моделі можуть стати найкращими помічниками у складенні розслаблених щоденних образів. Vogue.ua зібрав найгарніші сукні-светри в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Реклама

Isabel Marant
Isabel Marant

Яскраві кольори й відтінки досі тримають першість, а отже особливу увагу радимо звернути на теплі сукні Isabel Marant та Michael Kors Collection. Насичені рожевий і помаранчевий здатні не тільки додати звичній осінньо-зимовій палітрі додаткової ошатності, а й стати стилістичним полотном для створення монохромних образів. Римуйте такі сукні-светри з високими чоботами, гітом цього сезону, та сумками розміру XXL.

Ludovic de Saint Sernin
Ludovic de Saint Sernin

Gauchere
Gauchere

Утім, темні кольори в не меншій шані. Дизайнери представили чорні, темно-сині й коричневі сукні, які неодмінно припадуть до душі прихильницям мінімалізму. Моделі без декоративних елементів з’явилися в колекціях Gauchere та Ludovic de Saint Sernin. Такі сукні можна носити соло або вміло комбінувати з джинсами чи легінсами, створюючи багатошаровий образ. Fendi зробили ставку на баску, що гучно повернулася у світ моди, а Diesel — на асиметрію.

Fendi
Fendi

Diesel
Diesel

Звісно, не варто оминати й уже класичні молочні відтінки. Так, Brandon Maxwell представили сукню-светр з типовим зимовим плетінням, якою окреслили лінію талії. Maison Kitsune, навпаки, зробили вибір у бік прямого крою та довжини міді. Свою сукню-светр бренд пропонує носити зі взуттям на масивній підошві та шкіряним шарфом.

Brandon Maxwell
Brandon Maxwell

Maison Kitsune
Maison Kitsune

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.