До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найгарніші блакитні сукні весна-літо 2023

Ніжний і чуттєвий, свіжий і глибокий блакитний колір став одним з головних відтінків сезону весна-літо 2023. У колекціях дизайнерів він зʼявився у вигляді напівпрозорих блуз, шкіряних тренчів, елегантних брючних костюмів, шовкових спідниць і невагомих суконь, про які сьогодні буде йти мова. Цієї весни дизайнери запропонували десятки модних суконь різних фасонів і довжини в блакитних кольорах — від делікатної пастелі до яскравих відтінків. Радимо звернути увагу на шовкові сукні в білизняному стилі, невагомі варіанти з напівпрозорих тканин, трикотажні моделі з делікатного плетіння, бавовняні варіанти сорочкового крою та мінісукні, що невимушено оголюють ноги.

Del Core
Del Core

Реклама

Powder Blue, він же Baby Blue — ніжний блакитний відтінок, який ми вже бачили в колекціях осінь-зима 2022/2023 у Fendi та Hermès, а тепер він плавно перемістився на модні подіуми весняно-літнього сезону. Цей мінімалістичний та приємний колір, який випромінює легкість та спокій, прикрасив колекцію Victoria Beckham у вигляді прозорої сукні з драпіруванням і глибоким вирізом. Тим часом Givenchy запропонували slip-dress на тонких бретельках у найніжнішому блакитному кольорі, а 16Arlington — лаконічну сукню з голими плечима у відтінку незабудки.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Fendi
Fendi

Simkhai
Simkhai

Рука об руку з Powder Blue у нових колекціях йде яскраво-блакитний колір, що відсилає до відтінку води Мальдівських островів. (Згадаймо Кім Кардаш'ян у сукні Balenciaga на премії "Оскар".) Так, у колекції Missoni ви знайдете трикотажну сукню по фігурі в блакитному кольорі, у Cult Gaїa — образ із пір'ям марабу, а у Stella McCartney — шовкову максісукню по фігурі. Стриманіші, але не менш глибокі відтінки блакитного показали Fendi (трикотажне плаття з вирізом на пресі), Loewe (ефектне міні з драпіруванням) і Simkhai (делікатний плетений варіант).

Cult Gaia
Cult Gaia

Stella McCartney
Stella McCartney

Loewe
Loewe

AZ Factory
AZ Factory

Missoni
Missoni

Givenchy
Givenchy

Vogue.ua зібрав найкрасивіші блакитні сукні нового сезону.

<b>BURBERRY</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.