До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні весняні образи в відтінках рідкого золота

У сезоні весна-літо 2020 нудно точно не буде. Тільки ми видихнули після новорічних свят і блискучих убрань, як дизайнери знову пропонують одягатися в образи в відтінках рідкого золота або обгорток від цукерок Ferrero Rocher. Влаштувати собі свято без приводу – легко, особливо коли серед актуальних речей стільки цікавих образів у золотистій палітрі барв.

Celine

Схоже, що цієї весни доведеться блищати. Дизайнери пропонують прибрати на далекі полиці речі в блідій гамі кольорів і вибрати ошатне золото, яке має чудовий вигляд як саме по собі, так і в парі з чорними і білими відтінками. Celine демонструють елегантну, злегка жату сукню в дуеті зі шкіряним ременем і козаками, Saint Laurent комбінують ефектну спідницю з базовою майкою з 1990-х років, Rochas поєднують об'ємну романтичну сукню з туфлями з перлами, а Prada роблять ставку на актуальний матеріал – шкіряний ансамбль у золотистій палітрі.

Реклама
Saint Laurent
Rochas
Prada

Vogue.ua зібрав 10 речей у відтінках рідкого золота.

<b>предметка жидкое золото</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.