До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні светри з V-подібним викотом

Поступово наближається зима, а разом з нею — бажання утеплитися. Тож затишний і теплий трикотаж стане вашим найкращим другом на найближчі кілька місяців холодної пори року. Зверніть увагу на светри з V-подібним викотом, які можна як носити на голе тіло, візуально подовжуючи шию і підкреслюючи витончені ключиці, так і комбінувати із сорочками й водолазками, складаючи багатошарові образи. Светри з глибоким декольте — один з класичних і універсальних фасонів, який щороку прикрашає колекції дизайнерів. Цього сезону осінь-зима 2021/2022 в центрі уваги опинилися джемпери в стилі препі, светри грубого в’язання, пухнасті моделі з мохеру й мінімалістичні варіанти з делікатного кашеміру — всі вони мають одну загальну деталь, V-подібний викот.

Philosophy di Lorenzo Serafini

Светри з V-подібним декольте мають гарний вигляд у парі з грубими черевиками й короткою спідницею, із широкими штанами-палацо й ботильйонами, з прямими синіми джинсами й кросівками, а також із романтичною спідницею довжини міді й чоботами до коліна. Щоб скласти стильний осінньо-зимовий образ, спробуйте пограти в багатошаровість. Підтримуючи естетику стилю препі, вибирайте спідницю-плісе в парі з білою сорочкою й светром у дусі американських студентів, як це роблять Philosophy di Lorenzo Serafini. Ви можете носити жіночні светри з глибоким декольте також з водолазками, урівноважуючи в такий спосіб сміливий викот. Подібні приклади ділових образів можете знайти в колекціях Hermes і Apiece Apart і спробувати піти в них на роботу.

Реклама
Valentino
Gucci
Hermes

Светри з V-подібним викотом особливо люблять скандинавські streetstyle-зірки. Наприклад, ефектна білявка Жанет Медсен носить такі светри на голе тіло з трикотажними спідницями й джинсами, а Пернільм Тейсбек міксує в’язані джемпери з брючними костюмами. Поповнити свій осінньо-зимовий гардероб у цьому сезоні треба чорним мохеровим светром Max Mara, яскраво-жовтим джемпером Gucci з візерунком у великі коси й об’ємною моделлю бежевого відтінку Brunello Cucinelli.

Max Mara
Etro
Apiece Apart
Brunello Cucinelli

Vogue.ua зібрав 10 актуальних светрів з V-подібним декольте.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.