До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні куртки для дощовитої погоди

Холоди закінчилися, однак тепер за прогнозом варто очікувати похмурої погоди. Найближчий тиждень на вулиці дощитиме, а отже потрібно підготувати свій весняний гардероб до опадів. Є й непогана новина, у сезоні весна-літо 2021 дизайнери подбали про все й пропонують не тільки позачасові шкіряні куртки й стильні бомбери для сонячних днів, але й усілякі спортивні куртки, що захищають від вітру й дощу. Vogue.ua переглянув колекції брендів і зібрав найактуальніші куртки для похмурої погоди: анораки, плащі та куртки.

Celine
Анораки

Анорак — модний непродувний і непромокальний верхній одяг, спеціально розроблений для негоди. Раніше анораки використовували лише професійні альпіністи, але тепер ця куртка легко впишеться в повсякденний гардероб. Анораки — це вітрівка зі змійкою, яка закінчується на животі, тож їх одягають через голову. У колекціях брендів представлені різні інтерпретації цієї куртки: у Louis Vuitton бежевий анорак з геометричними візерунками й широкими рукавами, який Ніколя Жеск’єр пропонує носити з класичними штанами, у Christian Dior модель, прикрашена модним принтом tie-dye, а Boss показали мінімалістичну синю куртку.

Реклама
Louis Vuitton
Christian Dior
Boss
Плащі

Якщо вже маєте в гардеробі класичний тренч із габардину, пропонуємо звернути увагу на модні сьогодні спортивні плащі. Довгі вітрівки зі шнурками, зав’язками й кулісками стануть вашими найкращими друзями в період міжсезоння. Знайомство з такими плащами найкраще почати з однотонних рішень, наприклад, взяти на замітку бежевий плащ Max Mara або ніжно-блакитний варіант Boss. Досвідченим модницям радимо придивитися до плаща з білого нейлону Prada, який можна сміливо носити не тільки з кросівками, а й весняними туфлями.

Prada

Max Mara
Boss
Вітрівки

Вітрівку можна назвати прародичкою анорака. Це та ж сама практична куртка, але вже з повноцінною змійкою спереду. Цієї весни вітрівки носять не тільки зі спортивними штанами або джинсами, як заведено вважати, а й у парі з ошатною сукнею, надихнувшись образом Віржині Віар для Chanel. Крім того, вітрівку можна накинути поверх шовкових штанів і туфель за прикладом Giorgio Armani або скомбінувати з романтичною сукнею й грубими черевиками, як це роблять Celine. А для модниць, що особливо вподобали естетику 1990-х, Balenciaga запропонували спортивні куртки чоловічого крою.

Chanel
Celine
Balenciaga
Giorgio Armani

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.