До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рожевий будинок Барбі й Кена в Малібу тепер можна орендувати

Можна сказати, що лихоманка за стилем barbiecore заполонила всесвіт. Тренд на фірмовий рожевий колір ляльки Барбі зараз є буквально усюди — від колекцій модних брендів до streetstyle-образів і виходів зірок на червоних доріжках. Але тепер є ще один спосіб відзначити дату виходу фільму — зупинитися у рожевому будинку Барбі і Кена натуральної величини в Малібу.

Реклама

На сайті оренди житла Airbnb зʼявилось оголошення щодо будинку Барбі і Кена. Повністю рожевий особняк у Каліфорнії стоїть на березі океану і має все, що можна очікувати від пластикового фантастичного раю: пейзажний басейн у комплекті з гіркою з верхнього поверху будинку, відкриту дискотеку, рожеву спальню і гардероб, зону для тренувань і багато можливостей спробувати улюблені розваги Кена — від серфінгу до катання на роликах.

Будинок, який раніше був розміщений Airbnb до 60-річчя Барбі у 2019 році, нещодавно оновили, щоб надати йому більше енергії та відзначити, що лялька дебютує у фільмі про Барбі з Марго Роббі в головній ролі. "Ми всі маємо мрії, і Барбі пощастило мати будинок, наповнений ними", — сказав Кен. "Але тепер моя черга, і я не можу дочекатися, щоб прийняти гостей у цьому унікальному місці". Цей будинок можна буде забронювати для двох гостей 21 та 22 липня 2023 року, а бронювання почнеться 17 липня. "Проживання буде безкоштовними, тому що Кен не міг зрозуміти, як визначити ціну на будинок мрії Барбі в Малібу. Зрештою, Кену подобається пляж, а не математика!" — сказали Airbnb. Компанія зробить одноразову пожертву благодійній організації Save the Children на честь фільму "Барбі".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.