До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модне спорядження: 3 образи для гірськолижного катання

Під час планування відпочинку на гірськолижному курорті в Аспені, Куршавелі або Санкт-Моріці, насамперед потрібно скласти у валізу спорядження для катання: теплі куртки, які не пропускають вітру, дуті комбінезони, термобілизну, черевики-снігоходи, хутряну шапку і маску, щоб захистити очі від пронизливого вітру. Vogue.ua зібрав три образи для гірськолижного катання, які будуть не тільки теплими і затишними, але і стильними на засніжених схилах.

Класика

Шанувальникам класичного стилю Бріжит Бардо, Жаклін Кеннеді і Грейс Келлі варто звернути увагу на базові кольори, практичні моделі і лаконічні силуети. У центрі уваги – куртка для гірськолижного катання Erin Snow, непромокальні штани Bogner, а також нижня термобілизна Fendi і Wolford.

Реклама
На фото: чорні лосини Fendi, рукавички Bogner, куртка Erin Snow, боді Wolford, черевики Fendi. пов'язка на голову Fendi, маска Yniq, білі штани Bogner
Après-ski

З 50-х років аprès-ski став невід'ємним атрибутом гірськолижних курортів з його светрами, куртками з геометричними візерунками, в'язаними затишними шарфами, сплетеними з різнокольорових ниток, трекінговими черевиками і хутряними шапками-вушанками. Наші фаворити: дута куртка Moncler Genius, черевики Isabel Marant і комбінезон Perfeсt Moment.

На фото: білий комбінезон Perfect Moment, шапка Perfect Moment, куртка Moncler Genius, черевики Isabel Marant, рукавички Moncler, червоний комбінезон Perfect Moment
Футуризм

Тим, хто не боїться сміливих експериментів і хоче виділитися серед образів на схилах Швейцарії і Франції, варто придивитись до футуризму. Так, наприклад, срібний комбінезон Odri, в парі з черевиками-снігоходами Moncler стануть ефектою заявою на гірськолижних курортах, а спортивні окуляри Perfect Moment стануть завершальним акордом в космічному образі.

На фото: комбінезон Cordova, маска Perfect Moment, водолазка Falke, черевики Moncler, рукавиці Bogner, комбінезон Odri

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.