До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модна альтернатива традиційній весільній сукні

Сьогодні не обов'язково вибирати для весілля традиційну сукню. Замість багатоярусних воланів, тонн невагомого тюлю і фатину, довгих шлейфів і тугих корсетів, можна обрати практичний образ, в якому комфортно пережити цей день. Пропонуємо зазирнути в колекції брендів весна-літо 2021 і подивитися, які весільні сукні для принцес вони пропонують.

Victoria Beckham

Цього літа в тренді невимушеність і природність, а значить, вибираючи весільне вбрання, зверніть увагу на лаконічні образи, які не перетягнуть на себе всю увагу, а підкреслять природну красу нареченої. Один з таких образів можна зустріти в колекції дизайнера Симона Порта Жакмюса, який на пшеничних полях показав елегантну довгу сукню відтінку айворі з відкритою спиною і цікавою лінією декольте. Ще один позачасовий мінімалістичний образ з білосніжного шовку представила Світлана Бевза, а в колекції Сесіль Бансена з'явилася легка сукня, що має кілька переваг: в ній не буде спекотно влітку на весіллі, і це ідеальний варіант для наречених, які хочуть приховати від людей свій прекрасний стан.

Реклама
Jacquemus
Bevza
Cecilie Bahnsen

Total-white гучний літній тренд, про який ми розповідали раніше, проте, щоб додати весільному образу трохи контрастності, пропонуємо взути чорне взуття. Своє бачення цього тренда показали Giambattista Valli, поєднуючи елегантний твідовий спідничний костюм з чорними босоніжками. Також ми побачили інтерпретацію Carolina Hererra лаконічну мінісукню А-силуету разом з лакованими балєтками.

Giambattista Valli
Carolina Hererra

Якщо ж передбачається нічна вечірка, укорочений топ і спідниця з розрізом Alessandra Rich стане найкращим варіантом. До того ж, можна надягти ефектні сережки розміру XL. Так з прикрасами вдіяли Y/Project у своїй колекції весна-літо 2021, проте тут з великими сережками сусідила біла вечірня сукня зі складносурядною лінією рукавів.

Alessandra Rich
Y/Project

Vogue.ua зібрав 10 модних речей в білому кольорі від смокінга Wardrobe NYC до мінісукні Rotate.

<b>свадебная предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.