До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Total White: білий колір у колекціях весна-літо 2021

Зима тішить нас сніжною погодою. І поки навколо все білим біле, пропонуємо надихнутися показами весняно-літнього сезону 2021, у колекціях яких дизайнери продемонстрували безліч total white образів — від строгих брючних костюмів, як в Alberta Ferretti й Victoria Beckham, до максісуконь зі струмливих тканин, як у Y/Project, і комбінезонів, як у Ports 1961.

Alberta Ferretti
Victoria Beckham
Ports 1961

Монохромний образ білого кольору — справжній must-have прийдешньої весни й літа. У такому вбранні правило "все найкраще відразу" спрацює тільки на руку: як поєднувати фактури й тонкі переливи кольору радимо повчитися на прикладах колекції Emporio Armani — бренд пропонує комбінувати атласні кюлоти й шовкову напівпрозору подовжену накидку. Max Mara ж зробили ставку на поєднання різних стилів — кроп-бомбер з розрізами на рукавах у спортивному стилі найвиграшніший вигляд матиме зі штанами-палацо. Для спекотних днів Jacquemus пропонують зупинитися на лляному комплекті з асиметричної сорочки й максіспідниці.

Реклама
Jacquemus
Alexander McQueen
Emporio Armani

Підготувати гардероб до початку весни допоможе білосніжне пальто від Alexander McQueen — комбінувати його бренд пропонує з брогами на масивній підошві в тон. Fendi зробили ставку на штани із заниженою талією й трикотажний топ, який став ультрапопулярним під час світового локдауну. Втіленням жіночності й тендітності стала біла довга сукня від Y/Project, доповнена тонким мереживом та асиметричними елементами. Особливо вишуканий вигляд на моделі мають великі перлові сережки й ансамблі каблучок все того ж білого кольору, якими бренд доповнив образ.

Y/Project
Max Mara
Fendi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.