До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий крокодилячий принт повертається

Цієї весни вулиці модних столиць перетворюються на міські джунглі. Забуті і суперечливі тваринні принти, зокрема мотив шкіри крокодила, тріумфально повертаються. Тренд, що просувають на подіумах Dolce&Gabbana, Alaïa і Saint Laurent, уже з шиком підхопили модниці, які додали цей візерунок до свого весняного гардеробу.

Alaїа, осінь-зима 2023/2024
Alaїа, осінь-зима 2023/2024

Реклама

Показ колекції Louis Vuitton осінь-зима 2023/2024 став однією з найбільш коментованих подій Паризького тижня моди, і стільки ж уваги приділили одній із гостей цього заходу Зендаї. Для цієї нагоди знаменитість вибрала варіацію костюма з жакета і шортів з принтом, що нагадує тигрові смужки. Ефектний образ притягував погляди та змусив світ моди придивитися до давно не бачених тваринних візерунків.

Тепер настав час іще однієї американської трендсетерки Кім Кардашʼян. Велике повернення крокодилячого візерунка зірка підтвердила, з’явившись 22 березня на концерті співачки SZA в комбінезоні Alaïa з весняної колекції 2023. Обтислий сріблясто-чорний костюм з короткими рукавами вона доповнила сірими черевиками Yeezy та темними окулярами. Ріанну також раніше бачили в сукні Alaïa з ідентичним принтом.

Ріанна
Ріанна

На відміну від минулих сезонів, дизайнери, потягнувшись до мотиву крокодилячої шкіри, почали експериментувати не тільки з кроєм і кольорами, але і з самим матеріалом. Тканина у витворах Alaïa 3D-імітація натуральної шкіри.

Текст: Julia Lubecka

За матеріалами vogue.pl.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.