До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Акцент на великий палець: наймодніші босоніжки цього літа

Якщо рік тому всі божеволіли від босоніжок з тонкими перемичками коло щиколоток або із зовнішньої сторони взуття для окраси, то в сезоні весна-літо 2020 фокус змістився на великий палець. Тепер у тренді мінімалістичні варіанти босоніжок, обов’язковим елементом яких є кільце на великому пальці.

Bottega Veneta

Стилістичні рішення кінця 90-х років знову повернулися на модний подіум. Так, Bottega Veneta, крім взуття з культовими дутими ремінцями, показали лаконічні шкіряні мюлі й босоніжки з акцентом на великому пальці в коричневих і бежевих відтінках. Тим часом Boss вирішили пограти з кольорами взуття, які збадьорили стриману весняно-літню колекцію бренду. На показі Givenchy було не менш цікаво, Клер Вейт Келлер показала нову інтерпретацію відкритого взуття. Зокрема, мюлі з кільцем на великому пальці отримали ще й фігурний підбор.

Реклама
Boss
Givenchy

Що стосується колекції Tibi, бренд зробив ставку на "голі" босоніжки, які були дуже подібними до тих, що носила Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто". З однією лише поправкою у вигляді витонченого кільця на великому пальці. Таку модель можна комбінувати з легкими квітчастими сукнями, брючними костюмами всіх кольорів і відтінків, а також зі шкіряними елементами гардероба.

Tibi

Vogue.ua зібрав 10 модних босоніжок з перемичками між пальцями.

<b>босоножки с кольцами на большой палец</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.