До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші сірі пальта

В новому сезоні осінь-зима 2023/2024 наймоднішим відтінком для верхнього одягу є не чорний, не синій і не молочний, а сірий. Незважаючи на те, що цей колір в більшості випадків вважаєтьcя нудним, тим не менш саме пальта в сірих відтінках очолюють список найбажаніших речей цього сезону. Від відтінків шиферу та каменю до заліза та олова — цього сезону сірий в усіх його проявах заполонив колекції брендів. Українські дизайнери також зробила ставку на сірі пальта, особливо варіанти із маскуліними плечима плечима, гострими лацканами та довжиною до щиколоток.

L'eskizzo
L'eskizzo

Реклама

В новій колекції українського бренду L’eskizzo представлено сіре класичне двобортне пальто, яке буде слугувати вам кілька років поспіль. Щільна тканина, великі плечі, трохи приталений силует і красивий оловʼяний колір з блакитним підтоном – саме те, на що одразу звертається увага. Тим часом центральним елементом нового дропу Coosh Select стало довге пальто чоловічого крою Boyfriend’s Coat у декількох монохромних кольорах, у тому числі темно-сірому. Лаконічний дизайн і архітектурний крій цього пальто допомагають підкреслити власну індивідуальність без зайвих деталей.

Bazhane
Bazhane

Coosh Select
Coosh Select

Сірий – новий чорний в цьому сезоні. Ви можете носити його в монохромному образі або доповнювати речами яскравих чи пастельних кольорів. Один з найсвіжіших модних кольорових поєднань – це мікс сірого пальто і червоної сумки, який нещодавно продемонструвала Ріанна на собі. Знайти сіре стильне пальто можна в колекціях: Bazhane – оверсайз версію з обʼємними рукавами, Elenareva – варіант прямого крою до щиколоток або Kacharovska – приталене однобортне пальто з візерунком "ялинка".

ELENAREVA
ELENAREVA

L'eskizzo
L'eskizzo

Kacharovska
Kacharovska

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.