До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші чорні пальта осінь-зима 2023/2024

Нарешті дизайнерам наскучили яскраві кольорові рішення і захотілось перевіреної класики, а саме чорного добре сконструйованого пальто в гардеробі. Мова йдеться саме про теплі пальта, виконані з найякісніших тканин, але які тепер є "родзинкою" вашого стилю. Вони безперечно будуть базою вашого осіннього гардеробу, просто не будуть виглядати банально. Це можуть будути пальто з маскуліними плечима, строгі двобортні версії з гострими лацканами, жіночні силуетні варіанти чи пальто з мʼяким кроєм.

Givenchy
Givenchy

Реклама

Колекції дизайнерів осінь-зима 2023/2024 є вагомими аргументами на користь того, щоб зробити ставку на чорне пальто, оскільки цей верхній одяг був головним елементом майже у всіх брендів. Усі пальто, які є найбажанішими цього сезону відрізняються яскравою гостротою, домінуючими плечима, надлишковим кроєм і зазвичай довжиною трохи нижче щиколоток. Так, Khaite та Balenciaga запропонували більш прямі версії в максі довжині, тим часом StellaMcCartney та Versace зробили ставку на чорні пальта у формі пісочного годинника, які підкреслюють талію та пропонують гламурний погляд на класику. Тим часом, Gucci показали двобортні варіанти з похилими великими плечима, прикрашені на талії за допомогою тонкого ременя-ланцюга, VictoriaBeckham продемонстрували однобортне класичне пальто, а Givenchyобʼємне пальто з защипами біля талії.

Gucci
Gucci

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Balenciaga
Balenciaga

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Красиві чорні пальта були основою колекцій TheRow протягом багатьох років, і такі зірки, як-от Зої Кравіц, Дженніфер Лоуренс і РоузіГантінгтон-Вайтлі вже довели на власному прикладі, що їх довгі пальта-кокони є гідною інвестицією на всі часи. Ці пальта зараз є домінуючим трендом сезону, але іронія полягає в тому, що це, мабуть, найбільш класичне пальто, яке ви можете придбати.

The Row
The Row

Christian Dior
Christian Dior

Stella Mccartney
Stella Mccartney

Khaite
Khaite

Versace
Versace

Prada
Prada

Vogue.ua зібрав наймодніші чорні пальта цього сезону.

<b>GUCCI</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.