До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 практичних сумок на щодень

Практична й містка сумка – те, без чого нині неможливо уявити модного весняно-літнього гардероба. Якщо мінісумки більше пасують для вечірніх виходів як ефектне продовження образу, то сумки середніх і великих розмірів можна використовувати щодня в повсякденному стилі. Щоб правильно розподілити бюджет та придбати лише потрібну сумку, яка слугуватиме вам не один сезон, пропонуємо придивитися до базових та універсальних моделей у класичних відтінках: чорному, бежевому, коричневому, молочному чи синьому кольорі. Цієї весни вибирайте одну універсальну, але модну сумку, в яку точно вміститься все потрібне – від блиску для губ до блокнотів і планшетів. Vogue.ua зібрав 5 найактуальніших сумок цього сезону в колекціях українських брендів, якими ви зможете доповнити як діловий образ, так і розслаблений стиль.

Kate Kore
LONA PRIST

Мінімалістична квадратна сумка-тоут з контрастною молочною строчкою від українського бренду LONA PRIST – модна інвестиція в базовий міський гардероб. Геометрична форма, м’яка шкіра, вишуканий дизайн, приємний шоколадний відтінок та функціональний розмір – не залишать байдужою жодну модницю. Носіть цю модель з брючними костюмами вільного крою, об’ємними білими сорочками й денімом, шкіряними сукнями, спідницями та трикотажними топами.

Реклама
Vikele Studio

Цієї весни особливо актуальні сумки-багети, натхнені естетикою 2000-х. Якщо раніше їх популяризувала Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто", то нині сумка-багет – улюблений аксесуар у гардеробі сестер Гадід та Кендал Дженнер. Модну прямокутну сумку через плече з невеликим ремінцем ви можете знайти в колекції українського бренду Vikele Studio. Наш фаворит представлений у складному сіро-блакитному відтінку, який добре римуватиметься як із синіми або білими джинсами, так і з елегантними slip-dresses та мінімалістичними жакетами.

Kate Kore

Якщо ви шукаєте ідеальну містку й практичну сумку на щодень, модель Canvas Tote київського бренду Kate Kore – саме те, що вам треба. Завдяки щільній канві та елементам натуральної італійської шкіри вона стійка проти зношення: майже не залишає подряпин, не вбирає вологу та відштовхує плями. Canvas Tote має внутрішню кишеню з трьома секціями, призначену для мобільного телефона, невеликого гаманця та важливих дрібниць. Крім того, ця сумка легко вміщує ноутбук, щоденник, косметичку та інші важливі речі, а отже буде ідеальним супутником у повсякденному гардеробі.

THE KODE

Стильна й універсальна сумка середнього розміру, подібна до плитки білого шоколаду, українського бренду THE KODE – найкращий антидепресант у воєнний час. Завдяки білому кольору ця сумка освіжатиме будь-який образ і легко римуватиметься з міським гардеробом. Спробуйте носити її в монохромних білих образах або поєднуйте з блакитними джинсами, трикотажними костюмами, строгими жакетами чи шкіряними сукнями. Квадратна CHOCO з тисненням з м’якої білої шкіри – сумка, яку хочеться додати до модної колекції.

Bagllet

У колекції українського бренду Bagllet ви знайдете модні й універсальні сумки на щодень – від сумок-багетів до моделей кросбоді та строгих тоутів. Структурована форма, чіткі лінії та класичні відтінки – головні особливості виробів лінійки Unique. Такі моделі вам не набриднуть за один сезон і легко поєднуватимуться з будь-яким гардеробом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.