До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Купальник трикіні — найсексуальніший літній тренд

Купальники трикіні, які вперше зʼявилися у 1960-х роках, а потім набрали своєї популярності у 2000-х, знову прикрашають пляжі влітку 2023 року. Цей купальник саме для тих модниць, які хочуть відкрити деякі ділянки тіла, залишаючи при цьому цільний силует. Згадаємо літо 2006 року, молода Періс Гілтон позує в рожевому трикіні. Далі підуть й інші зірки, зокрема Джессіка Сімпсон і Ліз Герлі, які були помічені на американських пляжах або з нагоди якогось світського заходу в шортах із заниженою талією та мініспідницях. Відтоді трикіні стали гучним трендом, який завжди оновлюється, змініючи кольори, візерунки і крій сезон за сезоном.

Chanel
Chanel

Реклама

Трикіні — купальник, що складається з трьох частин: верхньої, нижньої та стрічки або деталі, яка їх об'єднує, — став однією з головних тенденції цього літа. Вже відомий у 1960-х роках, цей одяг для походу на пляж є втіленням ідеї зробити цільний купальник більш сексуальним саме завдяки силуету "півмісяця", граючи з вирізами. Сьогодні на хвилі повернення трендів 2000-х років, ця надзвичайно спокуслива і жіночна модель купальнику знову повертається в моду. Згадаємо Дуа Ліпу, яка одягнула трикіні з дуже високим вирізом, який відкриває лише одну сторону: цей сексуальний купальник став компромісом між зухвалістю та розсудливістю.

Модель у купальнику танкіні, 1968 рік
Модель у купальнику танкіні, 1968 рік

Остання поява трикіні була помічена на шоу Chanel, де Вітторія Черетті продемонструвала лаконічну чорну модель зі спокусливими вирізами на талії, прикрашеними срібними аплікаціями та парою зірок, які привертали увагу та зробили цей купальник найбажанішою моделлю цього літа. Vogue.ua зібрав наймодніші купальники трикіні цього сезону.

<b>MELISSA ODABASH</b>

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.