До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лляна сукня – найкращий вибір на щодень

Льон – найулюбленіший матеріал дизайнерів у літніх колекціях, адже в ньому комфортно навіть у спекотну погоду. Легкий, повітропроникний, екологічний та практичний, цього сезону він прикрашає різноманітні сукні. Від виважених максі до зухвалих міні – vogue.ua зібрав лляні сукні, які варто додати до власного гардероба вже зараз.

Wonder Gallery
Vita Kin

Особливу прихильність брендів цього літа здобули лляні сукні всіх відтінків нюду. Своє бачення тенденції представили і Jacquemus, презентувавши міні незвичного крою, і Tod's, що поєднали напівпрозорий льон зі шкірою, і Chloe, чию максі дизайнер оздобив натільною прикрасою, що відсилає до океанських глибин. Не залишились осторонь і українські бренди: лляну молочну мінісукню на тонких бретельках можна знайти у весняно-літній колекції Anna October.

Реклама
Jacquemus
Anna October

Проте не можна заперечувати, що це літо триває під егідою яскравих відтінків. Так, кольорові лляні моделі можуть легко стати найкращим спільником образів під час спекотного літа. Рекомендуємо звернути увагу на мідісукні від Vita Kin, які український бренд прикрасив незвичною перфорацією, а також на сукні-кімоно Wonder Gallery. В асортименті лейблу їх можна знайти у фіолетовому, бузковому, жовтому та молочному відтінках.

Tod's
Chloe

Vogue.ua зібрав 7 лляних суконь, які швидко стануть ідеальним вибором для щоденного гардероба.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.