До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легенда пустелі: гардероб у пісочних відтінках

Художниця Джорджія О'Кіфф увійшла в історію світового мистецтва як мати американського модернізму, а її добровільне самітництво на ранчо в Нью-Мексико перетворилося у справжній міф. Вона позувала для об'єктивів Альфреда Стігліца і Річарда Аведона в приталених монохромних костюмах і крислатих капелюхах, білосніжних блузах і хитромудрих прикрасах Олександра Колдера. Окрім чорного і білого, О'Кіфф надавала перевагу бежевим тонам – від світлих піщаних до насичених вохристих.

Джорджия О'Кифф в Альбукерке, Нью-Мексико, 1960

Люблять їх і дизайнери. Наприклад, Марія Грація К'юрі побудувала на відтінках пустелі всю круїзну колекцію, яку якраз і показала в каліфорнійській пустелі у травні цього року, а італійський бренд Max Mara практично в кожній своїй колекції використовує бежево-коричневу гамму. Активно з нею працюють і мінімалісти – сестри Олсен з The Row в осінньо-зимовій колекції показали ідеальне світло-бежеве пальто, лаконічність якого підкреслив саме правильно підібраний відтінок.

Реклама
Christian Dior Resort 2018
The Row осень-зима 2017/2018

<b>LegendsOfDesert</b>

Читайте також:

Дженніфер Лоуренс у вбранні Dior Resort 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.