До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Курортні принти в колекціях весна-літо 2023

Наближається сезон відпусток — і саме час задуматися про складання курортної капсули. Незалежно від того, плануєте ви цього року відвідати морські береги або збираєтеся відпочити біля басейну в заміському комплексі, ви маєте пам'ятати, що добре виглядати потрібно не тільки на діловій зустрічі або романтичному побаченні, але й на пляжі. Для того, щоб подарувати собі відпускний настрій, придивіться до речей з курортними принтами, які є найбажанішими цього літа — від зображень дельфінів та пальм до образів з ефектом омбре, які освіжать ваш стиль.

JW Anderson
JW Anderson

Реклама

Морські хвилі, пальми, теплий пісок і небо, забарвлене заходом сонця, стали головними джерелами натхнення для дизайнерів у колекціях весна-літо 2023. JW Anderson надихнулися естетикою Лос-Анджелеса і представили комбінезони та боді з пляжним пейзажем, що відображає чи то захід сонця, чи то світанок. Тим часом Zimmermann прикрасили свою колекцію мальовничими зображеннями відпочивальників на пляжі, Johanna Ortiz додали принт пальм на сукні-туніки з шовку.

Zimmermann
Zimmermann

Johanna Ortiz
Johanna Ortiz

Peter Do
Peter Do

JW Anderson
JW Anderson

Щоб привнести цю тенденцію на подіуми у менш очевидний, а дещо графічний спосіб, деякі бренди використали ефект деграде — градієнтні кольорові переливи вогненно-червоного, бурштинового та жовтого відтінків, які відсилають до заходу сонця та світанків на курорті. Богемну атмосферу нечітких візерунків дизайнери представляли у вигляді легких тканин з мальовничим омбре. Цей тренд вдалося втілити кільком брендам. Наприклад, Courrèges додали до своєї колекції трикотажні сукні по фігурі з ефектом омбре, а Ferragamo представили зухвалі міні з шовку та напівпрозорі накидки, на яких виднілися градієнтні переливи — від червоного до жовтого відтінків.

Couregges
Couregges

Ferragamo
Ferragamo

Simkhai
Simkhai

Paul & Joe
Paul & Joe

Vogue.ua зібрав найкращий одяг з курортними принтами.

<b>JW Anderson</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.