До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легка провокація: червоні туфлі з осінніх колекцій

Сезон вечірок з кожним днем все ближче і ближче, а це означає, що пора починати придивлятися до червоних туфель. У сезоні осінь-зима 2019/2020 дизайнери продемонстрували десятки заповітних пар з урочистого оксамиту, лакованої шкіри, з лелітками, глітером або з екзотичної шкіри пітона. У колекціях можна знайти елегантні човники, моделі у стилі Мері Джейн, пари, що нагадують туфлі Дороті Гейл з "Чарівника країни Оз" або туфлі, прикрашені цікавими бантами – у відтінках від насиченого бордо до яскраво-червоних троянд.

Y/Project осінь-зима 2019/2020

Червоні туфлі – задоволення в чистому вигляді. Дизайнери добре знають про це уподобання дівчат. Цієї осені в колекції Y/Project з'явилися елегантні лаковані туфлі на невисоких підборах, у яких точно можна відчути себе принцесою на балу. Тим часом Tom Ford зробили ставку на оксамитові туфлі насиченого відтінку стиглих ягід, а Hellessy створили ідеальні лаковані червоні човники – такі пари точно створені для провокації.

Реклама
Tom Ford осінь-зима 2019/2020
Hellessy осінь-зима 2019/2020

Для дівчат, як воліють естетику 1960-х, Miu Miu показали елегантні і ніжні моделі у стилі Мері Джейн – культові туфлі з круглим носиком і витонченим ремінцем на підйомі. Такі пари Міучча Прада радить взувати зі щільними колготками. Тим часом прихильницям сучасних рішень варто звернути увагу на шкіряні червоні човники з довгими зав'язками біля кісточки Balenciaga, які можна перетворити на невимушений бант або вузол.

Miu Miu осінь-зима 2019/2020
Balenciaga осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших пар туфель червоних відтінків.

<b>красные туфли</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.