До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

50 відтінків червоного: наймодніші речі зі шкіри цієї осені

У сезоні осінь-зима 2019/2020 шкіра зайняла одну з головних позицій на модних подіумах. Найбільше уваги після чорних і пісочних відтінків дісталося бордово-червоній палітрі барв: від яскраво-червоних тонів до насиченого відтінку бургунди. На подіумах з'явилися шкіряні спідниці небанальних фасонів, штани із завищеною талією, мінісукні, маскулінні жакети і футболки. Гідна альтернатива чорної шкіри офіційно знайдена.

Salvatore Ferragamo осінь-зима 2019/2020

Чорна шкіра, зрозуміло, завжди пануватиме над часом і трендами, але якщо хочеться чогось іншого, слід придивитися до червоної. Так, у колекції Salvatore Ferragamo можна знайти шкіряну мінісукню насиченого відтінку червоного вина, яку бренд пропонує поєднувати з шкіряним шарфом кольору баклажана. Тим часом Tod's пропонують інше поєднання кольорів – футболку з бордової шкіри і штани відтінку солодкої карамелі. Цієї осені можна не соромитися і одягати червоні шкіряні вбрання з ніг до голови, як показують в Alexander McQueen. Дизайнер бренду Сара Бертон представила яскравий образ з червоної шкіри у стилі 1990-х років, який доповнила грубими чорними черевиками.

Реклама
Tod's осінь-зима 2019/2020
Alexander McQueen осінь-зима 2019/2020

Дівчатам, які не готові вбиратися у шкіряний ансамбль, дизайнери пропонують почати з елементів як-от небанальна спідниця або штани із завищеною талією модного цієї осені кольору biking red. Zimmermann додають нотки романтизму і паризького шику в шкіряний ансамбль. Тим часом Chalayan створили базові штани зі стрілками забарвлення бордо, які можна одягнути як в офіс, так і на світський захід, потрібно лише додати ефектних аксесуарів.

Zimmermann осінь-зима 2019/2020
Chalayan осінь-зима 2019/2020

Vogue.ua зібрав 10 шкіряних речей всіх відтінків червоного, що знадобляться цієї осені. Пропонуємо не гаяти часу і вирушати за цими знахідками негайно.

<b>красная кожа</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.