До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорні шкіряні штани — головна весняна покупка

Шкіряні чорні штани — ідеальна покупка, яку потрібно зробити в березні. Крім того, що такі штани — один з головних трендів цього сезону, це ще й найпотрібніша річ у період міжсезоння. Їх можна носити як з маскулінними сорочками й трикотажними жилетами, так і з укороченими топами та жакетами. Шкіряні штани мають добрий вигляд з будь-яким верхнім одягом — від курток-авіаторів до елегантних пальт, а завдяки класичному чорному кольору ще й стануть практичною весняною покупкою.

Louis Vuitton

Дизайнери одностайні в думці: шкіряні чорні штани правильно доповнять весняний гардероб і слугуватимуть базовою річчю у створенні образів для кожної модниці. Серед найактуальніших фасонів у сезоні весна-літо 2021 вирізняються прямі штани, моделі із заниженою талією в стилі нульових, джогери, а також штани-банани. У колекції Louis Vuitton представлені класичні прямі шкіряні штани, які пасуватимуть дівчатам з будь-яким типом фігури, а також легко впишуться в гардероб. Altuzarra і Sportmax цієї весни зробили ставку на дещо подовжені моделі прямого крою. Якщо Джозеф Альтузарра пропонує носити штани з приталеним жакетом, то Грація Малагол, креативна директорка Sportmax, показала як носити шкіряні штани з "голими" водолазками, що імітують другу шкіру.

Реклама
Altuzarra
Sportmax

Шкіряні чорні штани — універсальна покупка, яка буде актуальна як у повсякденному гардеробі, так і для вечірнього дрес-коду. Drome запропонували поєднувати шкіру з ніжним трикотажем, Dion Lee оспівали естетику нульових, а Isabel Marant звернулися до знакових силуетів 1980-х.

Drome
Dion Lee
Isabel Marant

Vogue.ua зібрав 10 шкіряних штанів, які стануть в пригоді цієї весни.

<b>кожаные брюки</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.