До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Комбінезон — ідеальна альтернатива маленькій чорній сукні

Ідеальною альтернативою класичній маленькій чорній сукні, що знайдеться в гардеробі кожної модниці, є елегантний довгий комбінезон. Його легше вписати у свій стиль, ніж, наприклад, ультрасексуальну версію, натхнену естетикою 1980-х. Неабиякою перевагою чорного прямого комбінезону є його фасон, який пасує до всіх типів статури й візуально подовжує силует. Цього досить, щоб додати позачасовий чорний комбінезон до свого вішлісту й одягти його на новорічні свята.

Valentino
Valentino

Реклама

У колекціях осінь-зима 2022/2023 комбінезони були представлені в класичній ахроматичній палітрі, що поєднує сміливі вирізи й елегантність. На показі Ralph Lauren Джиджі Гадід пройшлася подіумом у комбінезоні з вирізами на талії, а на презентації Valentino з’явилася модель з геометричними вирізами. Тим часом у колекції Nensi Dojaka було переосмислено класичний чорний комбінезон за допомогою гри з напівпрозорими фактурами, які є візитною карткою бренду. Ви спитаєте, що спільного в усіх цих комбінезонів? Ми відповімо: монохромність, ідеальна посадка та трендові деталі. Ці чорні комбінезони не потребують надто багато прикрас. Достатньо додати ефектні туфлі, сережки чи кольє — і святковий образ готовий.

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Vogue.ua зібрав найкращі комбінезони, які стануть вам у пригоді до свят.

<b>VALENTINO</b>

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.