До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Костюм із широкими штанами — зіркова відповідь маленькій чорній сукні

Цього року на червоній доріжці з’явилася ціла низка суперечливих трендів: від "голих" суконь до ефектних джинсових total-образів. Але що насправді стало фаворитом серед зірок та інсайдерів галузі? Костюм зі широкими штанами.

It-girls, схоже, одержимі мішкуватими фасонами, про що свідчать нещодавна поява Дуа Ліпи в сіро-білому костюмі The Attico та Емілі Ратаковскі у фісташковому варіанті від Everlane.

Реклама

Звісно, такий мішкуватий ​​костюм відомий уже давно — згадайте, наприклад, сірий костюм Giorgio Armani, який Джулія Робертс одягла на церемонію "Золотий глобус" у 1990 році. Однак цього року вони переживають ренесанс. Від Martine Rose, Peter Do, Gucci, The Row і Stella McCartney до Raey, Frankie Shop і Cos — варіантів так багато, що вони зможуть замінити кожну маленьку чорну сукню у вашому гардеробі.

Аби створити святковий образ, доповніть свій костюм блискучим взуттям і мінісумкою, інкрустованою кристалами. Для невимушеного виходу поєднуйте його з кросівками чи кедами та базовою білою футболкою — для максимального комфорту.

Текст: Alex Kessler

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.