До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні тренди нових круїзних колекцій

Перегляд курортних колекцій – це відмінний спосіб вже зараз дізнатися, який вигляд матиме модний гардероб наступного літа. Для деяких брендів resort-сезон – це можливість повторити, що вже було показано на подіумах і закріпити успіх, для інших – спроби знайти нові форми, силуети і потестувати незвичайні колірні поєднання. Vogue.ua вибрав сім ключових трендів круїзних колекцій 2019 року.

Колір персика

Персиковий колір – це не тільки ніжно-рожеві відтінки, як з палетки лялькових рум'ян. Соковитий бік свіжого фрукта має безліч колірних варіантів, в числі яких навіть теракотовий, червоне дерево та іржа.

Реклама

<b>роовый персик</b>

Наївні принти

Акуратно дозувати і змішувати принти наступного літа зовсім не обов'язково. Наймодніші вбрання створюють враження, наче їх зшила дитина з випадково вибраних шматків тканини. Якщо ж образ вимагає одного малюнка, в запасі є дитячі зігзаги, смужки і клітинка.

<b>коктейль из принтов</b>

Серфінгістка

Можна не стояти на дошці, не їздити до океану і не борознити бурхливі хвилі, але, при цьому, мати вигляд дівчини-серфера. Об'ємні худі, велошорти та інший спандекс надійно пропишуться в модному гардеробі наступного року.

<b>Surfer Girls</b>

Просте мереживо

У новому сезоні у мережива абсолютно нова філософія. Дизайнери зробили сукні для сильних жінок, які доповнили вкрапленнями ніжного мережива. При цьому, вони не здаються нарочитими або занадто сексуальними, а виконують роль непомітних рамок для образу.

<b>кружева без сложностей</b>

Міні+максі

Новий сезон нові пропорції. На зміну аристократичній і стриманій довжині міді приходять міні і максі, які поєднують, при цьому, в одному комплекті. Ультракороткі шорти і спідниці рекомендовано одягати з довгими плащами або напівпрозорими накидками.

<b>мини-макси</b>

Накладні кишені

Останній раз пік популярності речей з накладними кишенями припав на початок нульових. З тих пір вони були незаслужено забутими, тепер же повертаються у всій красі в колекціях Resort 2019.

<b>накладные карманы</b>

Квіткові принти

Один з найбільш стійких принтів для теплого сезону, як не дивно, піддають постійним трансформаціям. Дрібні квіти змінюються на великі, а складні композиції поступаються цілим квітковим бутонам разом з пшеничними полями. У колекціях Resort цього разу розцвіла дивовижна флора, що немов випала з ілюстрацій до старих казок.

<b>цветочные принты</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.