До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Картаті пальта — головний тренд 1930-х знову на піку популярності

Мода, безумовно, має циклічний характер. На хвилі ретровідродження, яка надихає дизайнерів останніми місяцями, пальта в клітинку "принц Вельський" повернулися на модні подіуми, а слідом за колекціями потрапили до гардеробів streetstyle-зірок. Шикарне й універсальне пальто в картатий принт надає власниці елегантного й охайного вигляду, адаптуючись як до повсякденного, так і до офіційного стилю.

Адвоа Абоа
Адвоа Абоа

Реклама

Пальто принца Вельського, також відоме як глен плед, було особливо популярне в 1930-х роках. Цей верхній одяг характеризується тонкими перехресними лініями та делікатним балансом між коричневим і сірим. Пальто швидко стало незамінним елементом чоловічого та жіночого гардероба, яке носили ікони кіно, як-отКетрін Гепберн. Зацікавлені в його універсальності, модні бренди вирішили відродити цей картатий принт, відкриваючи його ультрасучасні варіації.

З початку цього сезону itgirls змагалися в сміливості та вдягали пальта в клітинку "принц Вельський". Якщо АдвоаАбоа та КаяГербер віддають перевагу поєднанню зі штанами та зручними кросівками для повсякденного шику, то Тіффані Хсу наважується на це з асиметричною спідницею та човниками зі стразами, порушуючи її класичну естетику.

Тіффані Хсу
Тіффані Хсу

Vogue.ua зібрав наймодніші картаті пальта цього сезону.

Ralph Lauren
Ralph Lauren
Miu Miu
Miu Miu
Isabel Marant
Isabel Marant
Prada
Prada

За матеріалами: vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.