До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається капсульний осінній гардероб

Щоб не витрачати часу, сил і грошей на складання актуальних осінніх образів, можна зібрати капсульний гардероб, який стане позачасовою базою і виручить у будь-якій ситуації. Vogue.ua зібрав 9 ключових елементів гардероба, які є невід'ємною основою будь-якого осіннього образу.

Блейзер

Блейзери давно перестали асоціювати виключно з елементом корпоративної класики. Зараз їх можна одягнути як у межах офісного дрес-коду, так і доповнити ними неформальний образ з деніму. У сезоні осінь-зима 2019/2020 дизайнери представили як приталені жакети, що відсилають до стилю new look від Christian Dior, так і маскулінні моделі всіляких кольорів, принтів і фактур. Для повсякденних образів можна вибрати картатий жакет у "гусячу лапку" Off-White або в "windowpane" Akris, для вечірнього ансамблю – піджак Saint Laurent, а для модного streetstyle-образу – яскраво-рожевий блейзер Sies Marjan або небанальну модель Petar Petrov.

Реклама
Streetstyle

<b>блейзеры гардероб осень</b>

Kitten heels

Взуття на підборах kitten heels вже стало базовим. Завдяки невисокому каблуку, елегантній і жіночній формі і зручній колодці можна не просто комфортно перебігати із зустрічі на зустріч, але і мати при цьому модний вигляд. Мюлі, слінгбеки, туфлі і ботильйони kitten heels можна носити з плісированими спідницями довжини міді, вільними штанами і джинсами з необробленими краями. Серед культових моделей: сандалі The Row, вінтажні мюлі Prada, слінгбеки Christian Dior і ботильйони Balenciaga.

Streetstyle

<b>kitten heels капсульный</b>

Нова пара джинсів

Базові джинси – рятівник всіх часів. У сезоні осінь-зима 2019/2020 прибираємо на далекі полиці шаф вузькі джинси і беремо на озброєння вільні пари з високою талією, джинси-банани і "варений" денім родом з 1980-х. Універсальні джинси з правильною посадкою прослужать "вірою і правдою" не один сезон і стануть головним елементом модних образів. Цієї осені зникають межі дозволеного – денім можна поєднати з шкіряними речами, пластиковими елементами, трикотажними виробами або змішати все і відразу в одному образі. Універсальні джинси на всі випадки життя можна знайти в колекціях Goldsign, Agolde і Rag & Bone.

Streetstyle

<b>джинсы капсульный</b>

Сумка через плече

Щоб сумка була одночасно модною, досить місткою, універсальною в носінні і відповідала останнім трендам не один сезон, потрібно зробити ставку на культові моделі крос-боді базових колірних рішень. Так, знакові моделі таких брендів як Chloé, Chanel, Louis Vuitton, Loewe, Gucci і Burberry – позачасова класика, яка доповнить практично будь-який осінній образ.

Streetstyle

<b>сумка капсульный</b>

Slip-dress

Шовкова slip-dress – саме та сукня, яка повинна бути в гардеробі кожної модниці. У теплу пору року її можна вдягнути з босоніжками на тонких перемичках, коли похолоднішає – накинути на плечі вільний подовжений піджак і взути кросівки, а взимку – вбратися в светр великого розміру і додати грубі черевики.

Streetstyle

<b>slip dress капсульный</b>

Масивні кросівки

Восени 2017 року, коли Balenciaga випустили свої культові кросівки Triple S, їх вважали вузько орієнтованою моделлю і носили тільки найдосвідченіші модниці. Зараз у гру вступили всі відомі бренди, які теж створили кросівки з грубою масивною підошвою. Так, мінімалізм і жіночність поступилися дорогою утилітарності і футуризму. Кросівки, об'єднані під фразою ugly shoes, вже стали базою міського гардеробу.

Streetstyle

<b>кроссы капс</b>

Пальто

Неможливо уявити осінній сезон без універсального ідеально пошитого вовняного пальта. Щоб ця річ прослугувала якомога довше, найкраще вибирати базові кольори і позачасові моделі. Так, пальто на запах довжини міді в забарвленні camel, класичного чорного або сірого відтінків швидко не набридне і складе гідну пару будь-якому осінньому образу. Якщо ж хочеться чогось ультрамодного, варто придивитися до пальта в картатий візерунок.

Streetstyle

<b>пальто капс</b>

Прикраси

Сучасна мода диктує одне важливе правило – чим більше прикрас, тим краще. Надихаємося образом блогерки К'яри Ферраньї і одягаємо в пару до затишного светра кілька різнорівневих підвісок і сережки-кільця. Правильно підібрані прикраси зможуть надати образу нових барв, а повсякденне вбрання з легкістю перетворити на вечірнє.

Streetstyle

<b>украшения капс</b>

Ковбойські черевики

Сьогодні тема класичної американської естетики актуальна як ніколи. Ковбойські черевики родом з Дикого Заходу цієї осені очолюють вішлист і є ідеальним доповненням до будь-якого осіннього образу: від базового синього деніму до зухвалих мінісуконь. Низькі пари або з високою халявою, прикрашені численними візерунками у стилі вестерн або монохромні козаки з фактурною вишивкою – усі моделі будуть доречними.

Streetstyle

<b>казаки капс</b>

Кашеміровий светр

Кашемір – інвестиція на довгі роки в базовий осінній гардероб. М'який і затишний светр з кашеміру – незамінна річ у період різкого похолодання. Його можна одягнути на лаконічну сорочку, скомбінувати з піджаком чоловічого крою, накинути на шовкову slip-dress або плісировані спідниці, взяти в пару до улюблених джинсів або вовняної картатої спідниці.

Streetstyle

<b>кашемир капс</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.