До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які колготки придбати цієї осені

З настанням холодів додавання колготок в осінній гардероб неминуче. Багато дівчат їх не люблять і знаходять всілякі способи прибрати зі свого арсеналу, проте поглянувши на колекції дизайнерів сезону осінь-зима 2021/2022, можна сміливо зробити висновок, що носити колготки не тільки практично, а й модно. Цього сезону у фокус потрапили: колготки з монограмами, щільні чорні варіанти, моделі з ажурним в’язанням, класичні капронові колготки й зразки зі всілякими принтами — від ретро-горошку до картатого візерунка pied-de-poule.

Fendi
Принти

Колготки з принтами знову повертаються в модні гардероби. Картаті візерунки, романтичний горох, квітчастий малюнок і хиже забарвлення цього сезону будуть на піку популярності, тому саме час спробувати їх носити. Придивіться до щільних колгот Nina Ricci в пастельних кольорах, прикрашених картатим візерунком "гусяча лапка", додайте класичний горох до вечірнього образу, як це роблять Prabal Gurung, або зробіть ставку на анімалістичний принт, як у Dundas.

Реклама
Nina Ricci
Prabal Gurung
Dundas
Щільні чорні

Чорні колготки щільністю 100 den — чудовий вибір для осінньо-зимового сезону. Завдяки таким колготкам можна замість джинсів і штанів красуватися в коротких спідницях і жіночних сукнях, не боячись застудитися. Головне правило під час вибору щільних колготок — поєднувати їх з речами з не меншою щільністю. Наприклад, ви можете носити їх з вовняною спідницею і шкіряною курткою за прикладом Givenchy або вдягати з трикотажною мінісукнею Versace.

Givenchy
Versace
Монограми

Якщо минулого сезону головні модниці вибирали колготки з логотипом Chanel, то цієї осені багато брендів вирішили прикрасити вироби своїми монограмами. Versace продемонструвала колготки з оновленим візерунком La Greca в усіляких кольорах — від класичного чорного до фуксії, жовтого й червоного. Погляньте, який цікавий вигляд має напівпрозора довга сукня в парі з графічними колготками. Тим часом Marine Serre розмістили свій фірмовий візерунок з півмісяцями на капронових зразках, а Fendi представили модель з каліграфічним патерном.

Fendi
Marine Serre
Versace
Ажурні

Ажурні колготки середньої щільності, щось середнє між 100 і 20 den — модне рішення для осіннього гардероба. У міру прозорі й теплі, вони стануть вашою улюбленою покупкою в холодний сезон. Погляньте на колекції брендів і переконайтеся в цьому. Saint Laurent комбінують делікатні колготки з ажурним плетінням із шортами-бермудами приталеного крою, білою сорочкою з бантом і чорним класичним жакетом, а Dsquared2 вписують їх в образ у стилі препі.

Saint Laurent
Dsquared2
Класичні

Не варто забувати про класичні чорні колготки, вони як і раніше очолюють списки найпопулярніших, ставши позачасовим елементом образу. Ви можете римувати напівпрозорі колготки як з вечірніми, так і з повсякденними образами. Тонкі колготки не зігріють, але можуть виграшно довершити ваш ансамбль. Носіть їх з картатою спідницею, сорочкою й об’ємним кардиганом на роботу, як пропонує Alessandra Rich, або поєднуйте з розкішним блискучим вбранням для світського заходу за прикладом Saint Laurent.

Saint Laurent
Alessandra Rich

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.