До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити спідницю карго цієї весни

Небагатьом тенденціям 1990-х вдалося повернутися так само успішно, як спідницям карго. Ця забута річ колись була звичайним явищем на червоній килимовій доріжці або в гардеробах поп-зірок-підлітків.

Белла Гадід

Нонконформістський суперпопулярний гурт TLC у 1999 році надав цій спідниці стилю вестерн, а Destiny's Child рідко розлучалися з камуфляжним принтом і спідницями карго в епоху альбому "Survivor", приблизно у 2000 році.

Реклама
TLC, 1999 рік

Перенесімося у 2019 рік, коли спідниці карго знову почали регулярно з’являтися на модних подіумах. Одним з головних брендів, що їх просували, став Prada з колекцією осінь-зима 2018/2019. Міучча Прада почала знову використовувати нейлонову тканину, яку вона зробила модною і навіть культовою. Ще один бренд — Sacai. Його засновник Тітосе Абе широко відомий тим, що з початку нульових допоміг популяризувати повсякденний одяг, натхнений робочою уніформою.

Prada, осінь-зима 2018/2019

У 2022 році в популярному застосунку для покупок Depop цей знаковий силует знову популярний. За словами менеджера з питань тенденцій і категорій платформи Агустіни Панцоні, у період із середини грудня 2021 року до початку січня 2022-го в додатку спостерігався 204-відсотковий сплеск пошуку спідниць карго.

@ICESTUDIOS

Як стилізувати такі спідниці майбутньої весни? З ностальгічними аксесуарами, звісно. "Стилісти й фешн-інфлюенсери рекомендують поєднувати спідниці карго з невеликими сумками, футболками з наївними принтами й вінтажними речами", — стверджує Панцоні. Крім цього, рекомендуємо звернути увагу на трикотаж і бра, що слугуватиме стильним доповненням до спідниці карго.

Текст: Eni Subair

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.