До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як вписати блискучу спідницю у весняний гардероб

Спідниця з лелітками — один з типових святкових предметів гардероба. Головний трюк її стилізації — "вирвати" яскравий дизайн з контексту й перемістити в буденний міський пейзаж. Vogue.ua зібрав 5 ідей, як стильно носити спідницю з лелітками прийдешньої весни.

Із шакетом

Чорна спідниця з лелітками має виграшний вигляд із шакетом — тепле поєднання куртки й сорочки. Контраст між двома предметами зробить образ харизматичним без особливого ризику. Ключ до правильної стилізації — нейтральна колірна гама і ретро-аксесуари.

Реклама
З маскулінною сорочкою

На додаток до очевидного контрасту між одягом для вечірок і робочою уніформою, мікс такої жіночної речі, як розшита лелітками спідниця, з маскулінною сорочкою здатний додати будь-якому образу певної магії. Базовій синій сорочці до снаги підлаштувати яскраву спідницю під офісний дрес-код.

З довгим кардиганом

Зіставлення матеріалів і тканин, які мало або зовсім не пов’язані одне з одним — класичний прийом, тому поєднувати спідницю з лелітками з в’язаним кардиганом — найкраща ідея. Звісно, йдеться не про вкорочений варіант з перламутровими ґудзиками, а про довгі й комфортні моделі.

З блейзером

Це, мабуть, найпростіший варіант, що, втім, матиме правильний ефект. Поєднання розшитої лелітками спідниці з чорним блейзером не применшить елегантності, а трохи зменшить оберти врочистості. Оксамитові ботильйони в тон зроблять усе інше.

Зі светром у стилі горпкор

Поєднання леліток зі спортивним одягом — трохи складніше, але теж ефектне. Без використання худі чи курток у спортивному стилі найкращий спосіб впоратися з цим — джемпери й светри на змійці в стилі ретро. Радимо додати під низ водолазку, натякаючи на моду 1970-х.

Текст: Marina Valera

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.