До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як носити шовкову спідницю цієї весни

Цієї весни без шовкової спідниці не обійтися. Це підтверджують не тільки нові колекції дизайнерів, але і стритстайл-активістки, які охоче полюбили новий тренд.

Streetstyle

Ніжні, романтичні, елегантні і жіночні шовкові спідниці є однією з версій культових slip-dress, які з року в рік не втрачають актуальності. У новому сезоні дівчата вирішили зосередитися на шовкових міді. Так, у центрі уваги – асиметричні спідниці в парі з маскулінними жакетами і ботильйонами-панчішками, спідниці, зшиті по косій в парі з легкими весняними светрами і човниками, а також вишукані шовкові ансамблі в дуеті з приталеними жакетами і поясними сумками.

Реклама

Для прохолодних весняних вечорів модниці воліють накинути зверху вітровку і додати широкий пояс, щоб підкреслити лінію талії. Інші дівчата комбінують романтичну спідницю з повітряними блузами і подовженими жакетами з великими накладними кишенями, що відсилають до робочої уніформи. Має небанальний і свіжий вигляд.

Vogue.ua зібрав 15 шовкових спідниць, які стануть у нагоді цієї весни.

<b>шелковые юбки1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.