До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Речі з накладними кишенями – головна покупка березня

Велике повернення спецодягу, що нагадує уніформу будівельників і різного роду робітників, пояснити дуже легко – в ньому комфортно, адже він часто не сковує рухів, самодостатній і не вимагає складного стайлінгу. Наприклад, до комбінезону варто лише підібрати правильні аксесуари, а об'ємна куртка має хороший вигляд і з джинсами, і романтичною сукнею. Однією з течій цього великого тренду став одяг з накладними кишенями, і чим більшими вони будуть – тим краще. Наприклад, зірки стрітстайлу масово полюбили штанні костюми з щільного деніму, прикрашені кишенями, шанувальниці романтики 1970-х шукають натхнення у стилі сафарі, який неможливо уявити без пари накладних кишень, а ті дівчата, що люблять ходити без сумок, все одно зможуть взяти з собою все необхідне.

Vogue.ua вибрав найцікавіші речі з поточних весняно-літніх колекції, накладні кишені на яких не тільки функціональні, але і красиві.

Реклама

<b>PocketClothes</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.