До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: тренч і легінси — найкраще комбо цієї весни

Тренди завжди були віддзеркаленням духу часу — вони формуються й тепер, у період, коли тривалий карантин перетворив звичний спосіб життя на дещо специфічний. Вимушена самоізоляція відкрила нові грані реалій, модним продовженням яких стало виникнення практичного стилю, який користувачі соціальних мереж ласкаво прозвали "Zoom зверху, Netflix & chill — знизу". Легінси, які дістали нову порцію слави минулого літа, все ще на піку популярності й відкладати їх на далеку полицю цієї весни не варто. Vogue.ua зібрав найкращі образи Instagram-інфлюенсерів і з’ясував, як носити практичне поєднання класичного тренча й легінсів цього сезону.

Легінси, що колись асоціювалися лише з тренуваннями в спортзалі або просто неба, впевнено ввійшли в щоденний модний ужиток, а дизайнери лише підтримали це віяння, представляючи дедалі нові варіації. Поєднанням джогерів та ошатних туфель на підборах уже нікого не здивуєш, як і комбо легінсів і компактної сумки-багета. Надихнутися на практичний образ у стилі biz-leisure можна на Instagram-сторінках Алісії Родді й Ребекки Джексон. Модниці впевнено грають з базовими відтінками, створюючи нетривіальні колірні поєднання. Шкіряний тренч, як у Родді, або класичний плащ, як у Джексон, — вибір за вами.

Реклама

Не боятися яскравих відтінків закликає Емілі Шак. Оливковий тренч it-girl упевнено римує із замшевими легінсами з розрізами відтінку аспарагуса. Врівноважити такий образ допоможе мінісумка в тон і базові кеди. Марі фон Беренс же робить ставку на black total look: максіпальто, легінси, сумка й високі армійські черевики на грубій підошві — найкраще рішення для мінливої ​​весняної погоди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.