До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Блакитний — головний колір Нового 2022 року

Морозний і свіжий, але водночас ніжний і чуттєвий, блакитний колір став головним символом прийдешнього 2022 року. Vogue.ua зібрав найкращі образи в колекціях осінь-зима 2021/2022 і з’ясував, які відтінки блакитного варто додати до власного гардероба.

Emilio Pucci
Salvatore Ferragamo

Головними зірками поточного сезону стали струмливі сукні ніжно-блакитного відтінку. Напівпрозору сукню з бічними розрізами Emilio Pucci доповнили пір’ям і блискучим камінням, тоді як Gucci прикрасили асиметричне міді розсипом мерехтливих стразів. Salvatore Ferragamo ж зробили ставку на мінімалізм, акцентуючи на цікавому крої. Не обійшли стороною дизайнери й спокусливі міні, що мають усі шанси стати головним супутником новорічної ночі. Натхнення радимо шукати на показах Blumarine і Stella McCartney. І хоча модельний ряд різноманітний, бренди одностайні в одному: свіжий блакитний колір чудовий для будь-яких стилістичних експериментів.

Реклама
Blumarine
Stella McCartney

Ще одне втілення блакитний знайшов у комплектах і жакетах. Завжди актуальний твід можна було побачити в осінньо-зимовій колекції Saint Laurent. Ентоні Ваккарелло зробив ставку на яскравий аквамарин, який увиразнив синім металізованим боді. Схожий відтінок представили Giorgio Armani: укорочений жакет бренд пропонує стилізувати з оксамитовими штанами. Jacquemus показали комплект з легкої струмливої тканини, де головною зіркою стала сорочка-"шторка" — старша сестра топа, що встиг перетворитися на гіт сезону.

Saint Laurent
Jacquemus
Giorgio Armani

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.