До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні речі та аксесуари цієї зими

Низькі температури, короткий світловий день і гостра необхідність кутатися в тридцять три одежі – основні мінуси холодного сезону. Але, з іншого боку, коли ще можна носити розкішні пальто з рожевого хутра, срібні сукні з ламе і оксамитові брючні костюми в комплекті з пальто кольору яєчного жовтка і не мати при цьому вигляд міської божевільної. Vogue.ua обрав головні речі прийдешньої зими.

Сукні

У новому сезоні без суконь не обійтися. Для новорічних вечірок краще запастись сяючими нарядами кольорів срібла або золота, а для морозних буднів обрати приємну сукню-светр або з довгим циганським подолом у стилі бохо.

Реклама

<b>платья</b>

Взуття

Черевики з щедро декорованими носками, срібні ботильйони, високі ботфорти з сивої синьої замші і, звісно, смарагдові босоніжки, які сяють яскравіше за всіх на будь-якій вечірці – от програма мінімум для цієї зими.

<b>обувь</b>

Пальто

Довжиною міді у велику чи середню клітинку, з рожевого запального хутра або жовтої "чебурашки", дбайливо і заздалегідь надійно вкритого суцільним слоєм поліетилену – іноді, краси заради, можна обійтися і без пуховика, при цьому не нашкодивши здоров'ю.

<b>пальто</b>

Сумки

Із сумками справи ще простіше – рюкзак, crossbody bag чи клатч обираємо яскравих чи складних відтінків. Окрім того, у час свят відмовляємось від великих сумок. Чим менше сумочка, тим простіше життя.

<b>сумки зимы</b>

Брючні костюми

Брючні костюми – це один з найпотужніших трендів сезону. Для довгих і холодних місяців зими краще обрати варіанти з м'якого оксамиту кольору червоного вина і веселі полосаті, більше схожі на піжаму, з тонкої блакитної і сірої шерсті або у велику клітинку.

<b>костюмы</b>

Читайте також:

Шик і блиск: святковий дрес-код на кожен день

Пара на мільйон: туфлі як у Меган Маркл

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.