До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по наймодніших спідницях осені

Осінь – не привід відмовлятися від спідниць. Вони мають відмінний вигляд з ботильйонами і високими чобітьми, з ними кожного разу можна одягати новий верх і експериментувати. Vogue.ua вибрав 5 видів спідниць, які точно знадобляться цієї осені, і подивився, як їх носять стрітстайл-зірки.

Друга шкіра

Одна з найвідоміших прихильниць шкіряних спідниць – герцогиня Сассекська, яка любить поєднувати їх з тонкими блузами і одягати на офіційні заходи. Не менш органічний вигляд вони мають і в парі зі строгими жакетами, як їх носить Олівія Палермо, або зі шкіряною сорочкою під колір, чим здалеку нагадують сукню.

Реклама

<b>Кожаные_Юбки</b>

У всьому блиску

Після деякої перерви повернулися в гардероби і блискучі спідниці. Головне правило щодо них – поєднувати з речами максимально нейтральними і простими. Саме так роблять французька модель Емелін Валадьє і співвласниця онлайн-ритейлера Moda Operandi, Лорен Санто Домінго.

<b>Блестящие_Юбки</b>

Багато клітинки

Клітинка, яка в цьому сезоні просто заполонила модні гардероби, залишила свій слід і на осінніх спідницях. У поєднанні з цим принтом вони мають дещо ностальгійний і по-осінньому затишний вигляд.

<b>Клетчатые_Юбки</b>

В русі

Не перестають на вулицях Парижа і Мілана зізнаватися в любові плісированим спідницям, які поєднують як з об'ємними светрами або світшотами, так і з речами більш витонченими – шовковими блузами або лаконічними гольфами. З настанням холодів варто додати до образу вільний жакет, як це любить робити Наталія Гольденберг.

<b>Юбка_Плиссе</b>

Справа змій

Ще один популярний принт цієї осені – пітон. Він точно сподобається тим, хто любить речі яскраві і помітні, але від хижих принтів або арт-візерунків вже втомився. Тут працює те ж правило, що і з блискучими речами – акцент повинен бути один. Решта одягу в образі нехай дотримується нейтралітету.

<b>Юбка_Питон</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.