До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по найтепліших сукнях осені

За вікном градус знижується, а це означає, що настав час затишних в'язаних суконь, які точно не дадуть замерзнути цієї осені. Vogue.ua знає, які варто обирати.

Довжини міді

Елегантні силуетні сукні в "рубчик", комфортні сукні на запах або кашемірові варіанти вільного крою стануть нашими найкращими друзями в дні, що ще належать осені, тим більше, що вибрати є з чого. У Carolina Herrera, наприклад, зробили ставку на мінімалістичний крій і яскравий неоновий колір, Oscar de le Renta прикрасили сукні контрастною вишивкою, а асиметричні трикотажні моделі Jacquemus обзавелися широким поясом і високими вирізами.

Реклама

<b>длина миди</b>

Об'ємні

У новому сезоні тренд oversize дістався і до трикотажних суконь. Тепер можна сміливо одягати безформний аутфіт і почуватись в ньому на мільйон. Зірки стрітстайл-хронік радять комбінувати об'ємні сукні з білими ботильйонами, або ж надягати їх поверх спідниць плісе.

<b>объемные</b>

А-силуету

Завдяки Крістіану Діору на світ з'явилася елегантна сукня А-силуету, що стала тепер вічною класикою поряд з маленькою чорною сукнею. По стопах Джеккі Кеннеді, Твіггі та Одрі Хепберн в новому осінньо-зимовому сезоні йдуть і деякі модні бренди. Наприклад, з білим мереживним коміром А-сукні у Philosophy di Lorenzo Serafini, класичного глибокого червоного кольору у Dolce&Gabbana і молочні у Valentino.

<b>A-силуэт</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.