До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по наймодніших штанах сезону

Кожен зимовий сезон починається з пошуку наймодніших штанів. Провести всі холодні місяці в спідницях і сукнях складно, навіть попри всю любов до ультражіночності. Головні тренди цього сезону транслюють одночасно красу силуетів, різноманітність фактур і, при цьому, надійний захист від холоду. У цю історію відмінно вписуються модні штани. Взимку 2018/19 не так важливий крій, який більше підбирають персонально, як натуральні і ефектні тканини. М'яка шкіра, затишний твід і блиск кристалів і леліток – ось на що терміново потрібно звернути увагу.

Твід

Штани з благородного твіду – річ універсальна. З білою сорочкою їх можна одягнути в офіс із суворим дрес-кодом, а якщо укомплектувати м'яким светром з кашеміру, то вдасться спокійний кежуал-образ. Ошатна вечірня блуза додасть градус святкового настрою і виручить перед раптовою вечіркою.

Реклама
Loewe
Gucci

<b>брюки твид</b>

Шкіра

У новому сезоні не обійтися без штанів і футболок зі шкіри. І не так уже важливо натуральна вона чи з позначкою "еко" – нові технології дозволяють робити будь-які фактури і матеріали. Поєднувати такі брюки будь-якого кольору і фасону можна практично з будь-якими блузками, светрами і сорочками. І навіть образи з ніг до голови складені з шкіряних елементів теж мають чудовий вигляд.

Philosophy di Lorenzo Serafini
Saint Laurent

<b>брюки кожа</b>

Блиск

У передсвятковий час особливою популярністю будуть користуватися штани "з іскрою". Металізовані широкі кюлоти або "срібні" широкі штани як у моряків, рожеві блискучі вузькі "сигарети" або кльош, розшиті мільйонами леліток – у новому сезоні мало блиску бути не може, та й заходів, куди одягнути блискучі штани буде більше, ніж достатньо.

Chanel
Christopher Kane

<b>брюки блеск</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.