До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими брючними костюмами осінь-зима 2020/2021

Брючний костюм — вигідна інвестиція в осінній гардероб. У ньому можна піти як на ділову зустріч, так і на побачення або світський захід. Цього сезону найактуальніші моделі мають такий вигляд: костюми-slouchу, що складаються зі штанів-бананів і маскулінних жакетів, шкіряні двійки, моделі в картатий принт, костюми з акцентом на талії й ошатні смокінги. Vogue.ua вибрав наймодніші брючні костюми сезону осінь-зима 2020/2021.

Stella McCartney
Костюми-slouchy

У сезоні осінь-зима 2020/2021 немає чітких гендерних меж. Нині чоловіки вдягають речі, які раніше належали до жіночого гардероба, а дівчата комфортно почуваються в розслаблених костюмах-slouchy. Найактуальніші моделі цієї осені мають такий вигляд, ніби їх щойно зняли із чоловічих плечей і накинули на тендітне жіноче тіло. Isabel Marant пропонує костюм сірої колірної гами, який точно стане улюбленим образом у межах офісного дрес-коду, Haider Ackermann робить ставку на вільний костюм невимушеного стилю, зібраний на талії за допомогою шкіряного ременя, а Max Mara демонструють стильний синій ансамбль у строгу білу смужку.

Реклама
Isabel Marant
Haider Ackermann
Max Mara
Шкіряні

Шкіряним брючним костюмом вже нікого не здивуєш, адже це тепер один з найпопулярніших матеріалів. Однак можна зробити ставку на цікавий колір або фасон костюма зі шкіри, який точно приверне увагу. Наприклад, у колекції Sportmax представлений яскраво-синій костюм, акцентним складником якого став глибокий морський відтінок і небанальний жакет із цікавою лінією талії. Y/Project запропонували вдягати цієї осені сірий костюм зі зміїним тисненням, а Hermes показали чорний базовий костюм, що складається з прямих штанів і жакета із заходом.

Sportmax
Hermes
Y/Project
Картаті

За традицією в осінньо-зимовий період картатий принт стає головним джерелом натхнення для брендів. Дизайнери прикрашають ним об’ємні пальта, куртки спортивного крою, офісні сукні та звісно ж брючні костюми. Від ширини, різновиду і яскравості орнаменту залежить те, куди можна буде вдягнути потім костюм. Строгий ансамбль у дрібні карти "windowpane" з колекції Givenchy підійде для ділових зустрічей, костюм Salvatore Ferragamo ідеально впишеться в невимушену повсякденну атмосферу, а картатий образ Alberta Ferretti стане улюбленою річчю сезону.

Givenchy
Salvatore Ferragamo
Alberta Ferretti
З акцентом на талії

Не всі дівчата люблять костюми чоловічого крою, частина з них віддає перевагу жіночним варіантам з акцентом на талії. Попри популярний тренд на маскулінність, багато брендів показали костюми із силуетними жакетами, що підкреслюють жіночі форми. Jil Sander представили строгий вовняний брючний костюм шоколадної колірної гами, Carolina Herrera скомбінували елегантні штани-палацо із силуетним жакетом, а Gabriela Hearst зробили ставку на велюровий костюм з накладними кишенями.

Jil Sander
Carolina Herrera
Gabriela Hearts
Смокінги

Смокінги з’явилися в жіночому гардеробі ще в 1930-х — тоді Марлен Дітріх продемонструвала ідеально скроєний ансамбль у фільмі "Марокко". Однак справжню популярність смокінги здобули наприкінці 1960-х завдяки Іву Сену-Лоранові. Саме він придумав культовий дизайн костюма Le Smoking і вдягнув у нього всіх модниць Голлівуду. Тепер елегантні смокінги як і раніше актуальні. Alexander McQueen показали смокінг, що складається з вузьких штанів і складно скроєного жакета із шовковими вилогами, Sportmax запропонували комбінацію прямих штанів і класичного жакета з ошатними вилогами, а Elie Saab зробили ставку на розкішний оксамит.

Alexander McQueen
Sportmax
Elie Saab

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.