До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими екошубами осінь-зима 2020/2021

Тренд на екологічність та усвідомлене споживання набирає обертів з кожним новим сезоном. Цієї зими дедалі більше брендів стали відмовлятися від натурального хутра на користь штучного, а streetstyle-зірки уже не один сезон носять лише екошуби. Пропонуємо починати підбирати собі симпатичний пухнастий варіант на зиму. Серед актуальних моделей у колекціях брендів представлені: oversize-шуби, елегантні варіанти під пояс, пухнасті зразки, шуби анімалістичного принту, короткі моделі, двобортні пальта й шуби з матеріалу, подібного до натурального хутра тварин. Vogue.ua. зібрав наймодніші екошуби сезону осінь-зима 2020/2021.

Each & Other
Oversize

Тренд на вільні й розслаблені силуети особливо гарний, коли йдеться про верхній одяг. Ми вже розглядали, який вигляд мають модні маскулінні пальта цієї зими, а тепер настала черга глянути на штучні шуби, ніби зняті із чоловічого плеча. Ультратеплий молочний варіант з овчини показали Dolce & Gabbana, тим часом Valentino освідчилися в любові чорній моделі з довгим ворсом, а Bottega Veneta представили м’яку шубу з коротким ворсом і довгими ефектними торочками.

Реклама
Dolce & Gabbana
Valentino
Bottega Veneta
Під пояс

Для дівчат, які віддають перевагу елегантним і жіночним силуетам з акцентом на талію, дизайнери запропонували шуби зі штучного хутра з усілякими поясами: плетеними немов джгут, як у Max Mara, широкими ременями з помітною пряжкою Isabel Marant і тонкі шкіряні варіанти, які чудово грають на контрасті з об’ємною молочною шубою-чебурашкою Stella McCartney. Будь-який із цих варіантів буде в тренді майбутньої зими.

Max Mara
Isabel Marant
Stella McCartney
Пухнасті

Цієї зими дизайнери дають ще один шанс полюбити об’ємні пухнасті шуби. Такі моделі особливо гарні завдовжки до середини стегна. У нових колекціях дизайнерів можна побачити екошуби на будь-який смак і колір. У Saint Laurent представлена ​​модель із чорного ніжного хутра з об’ємними плечима в стилі 1980-х, у Miu Miu — варіант з довгим ворсом, подібний до хутра лами, а в Celine — бежева пухнаста шуба, яка з легкістю стане головним елементом буржуазного образу.

Saint Laurent
Miu Miu
Сeline
Мінішуби

Короткі шуби хоч і не найпрактичніший верхній одяг, проте мають плюси. У кожушку зі штучного хутра можна з легкістю пересуватися містом упродовж дня, а ввечері накинути на плечі поверх сукні. Крім того, короткі шуби дають змогу продемонструвати нову спідницю, штани або джинси в зимовий період без потреби знімати верхній одяг. Наші лідери представлені в колекціях: Ulla Johnson, Rochas і Fendi.

Ulla Johnson
Rochas
Fendi
Леопардовий принт

Серед багатства всіляких принтів і відтінків леопардовий візерунок один з найбажаніших орнаментів у колекціях брендів. З року в рік бренди згадують класичне котяче забарвлення або пропонують його нові інтерпретації. Цієї зими дизайнери прикрасили леопардовим принтом шуби зі штучного хутра. Celine і Longchamp показали шуби вільного крою під гепарда, а Fendi зробили ставку на забарвлення снігового барса.

Fendi
Longchamp
Celine
Двобортні

Якщо ваш гардероб здебільшого складається з ділових образів, то найкращим рішенням буде додати зверху хутряне двобортне пальто. Строге пальто, виготовлене на манір чоловічого жакета, легко поєднувати з брючними костюмами, елегантними сукнями, спідницями довжини міді й маскулінними сорочками. Воно має однаково гарний вигляд як із чоботами-трубами, так і грубими черевиками на масивній підошві. Крім того, поза робочим часом двобортне oversize-пальто складе ідеальну пару улюбленому деніму або шкіряним ансамблям. Найкращі варіанти можна знайти в Escada, Max Mara і R13.

Escada
Max Mara
R13
Під натуральне хутро

Якщо є бажання носити шуби з натурального хутра, але й не хочеться відставати від модних трендів — пропонуємо вибирати варіанти, максимально подібні до хутра диких тварин. Елегантну штучну шубу з колекції Escada візуально не відрізнити від соболиної, а білосніжний кожушок Shrimps подібний до норкового.

Escada
Shrimps

Michael Kors Collection

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.